Rolig dag och spännande avslut

Idag har det rullat på ordentligt här. Avslöjade mitt nya samarbete som jag skarpt gillar på min ig vid lunch. Vi har jobbat hårt och vart aktiva med hästarna. Nu på eftermiddagen kom äntligen våra möbler. Så ikväll ska vi sätta ihop allt och få ordning på vårt kök/ matplats. Hur kul??? Äntligen som jag längtat, ni vet när man nästan blir gråtig för att man så gärna vill få ordning och har hittat rätt, ni förstår inte hur snyggt det är. Bordet, stolarna och mattan tillsammans. Woow!

Är man materiell om man trivs som bäst när man har det städat och snygga saker hemma? Eller hör det till?

Jag trivs mycket bättre när jag kombinerar med varma färger som jag tycker om, och förnyar med lite olika saker då och då när man kan. Men det kanske är olika?

Ska bli kul att se vad ni tycker sen. Det är ganska speciellt , har inte sett någon som har den ” stilen ” och typ av bord faktiskt ännu.

20 thoughts on “Rolig dag och spännande avslut

 1. Att ha det snyggt och städat hemma gör väl oftast att man trivs bättre.
  Jag, min sambo och vår hund bor i en dåligt planerad tvåa på 39 kvm. Vi får inte plats med alla våra saker på ett bra sätt så det står lådor här o var. Känns inte lönt för oss att köpa fina möbler då vi nån gång kommer flytta och ändå skaffa större soffa, bord osv. I dag får vi inte ens plats med ett matbord. Att ha besök är inte lönt för vi har ingenstans för folk att sitta. Hela min familj bor långt bort så vi träffas inte så ofta men jag kan aldrig bjuda hit dem utan de får bo på hotell/camping och när man ska umgås måste allt planeras och man ska åka iväg. Blir bara stressat.
  Nu har vi bebis på väg och måste flytta men det känns halvt omöjligt att hitta en ny bostad i Skåne, och det är inte aktuellt att flytta nån annanstans.
  Längtar så tills vi har ett riktigt hem som går att hålla städat och fint och som uppfyller alla våra ”krav”. Så nej, jag tycker absolut inte man är materiell om man trivs bäst när man bor bra.

 2. Jag förstår att du som alla andra måste ha samarbeten som genererar om inkomst till dig, men hade det inte varit ett bra läge att i rådande läge också göra ett obetalt inlägg för att uppmärksamma BRIS viktiga arbete? Många utsatta barn har en ännu värre situation just nu. Du har väl tidigare varit ambassadör för dem?

 3. Trivs absolut bäst när det är nystädat och ordning hemma, men vet inte om det gör en materiell? Men å andra sidan gillar jag ju nya saker också, så lite materiell är man nog 🙂

 4. Tycker inte att man är materiell om man tycker om att ha det städat, dock om man vill ha nytt nytt nytt hela tiden så då är man nog lite materiell av sig enligt mig.

 5. Strunt i det, materiell eller ej. I sitt hem får man ha vad man vill. Det angår ingen annan🥰
  Att inreda som man vill och kan, gör ju att man trivs. Hemmet är ju det viktigaste man har!

 6. Får man inte kommentera att man tyckte att samarbetet var trist utan att du ska radera kommentaren Nellie?

  • Alla måste tycka att allt Nellie gör är jättebra, ingen får ifrågasätta eller tycka annorlunda. Det är sen gammalt.

   Tråkigt att du inte kan ta kritik Nellie. Kommentarerna du raderade var inte det minsta elaka och ingen hoppade på dig. Det är nyttigt att kunna hantera att folk tycker olika.

   • Ja, löjligt.

    Klart man blir besviken när det hypas att det ska komma ett samarbete som ”vi” ska tycka är spännande och det sedan visar sig vara marknadsföring av helt random klockor, en produkt som inte ens har särskilt mycket med ridning att göra.

    Ja, jag fattar att det är tacksamt att få betalt för att spela in egna, ibland kvalitativt tveksamma samarbeten för allt möjligt som av andra kan uppfattas som ”skräp” men bara för det så får man ju förstå att alla läsare inte genast kastar sig över plånboken och handlar utan tvärtom tycker ”meh…..vad är det här….”.

   • Det enda människor kommenterade (vad jag såg) var att det känns som om nästan alla influencers hållit på med o promota klockor i åratal, och någon hade hoppats på något mer i hästväg 🤷🏼‍♀️

 7. Varför bloggar du så otroligt lite o sen säger du rastlös? Gör fler inlägg elr uppdatera mer på yt då?? Tycker de dåligt när man har såå många läsare

  • Instämmer! I tider när många är jätteoroliga över sina inkomster verkar du nonchalera dina läsare mer än någonsin….

 8. Någonting du verkligen måste träna på är att ta kritik och att alla inte håller med dig. Varje gång det händer så är du antingen fruktansvärt otrevlig eller så raderar du kommentarer. Du har hypat om detta samarbete så många har förmodligen trott att det skulle vara någonting annat än klockor som egentligen är onödigt. Otroligt dyra klockor också. Ta istället att alla inte uppskattar det så vet du till nästa samarbete att just klockor inte var speciellt populärt.

  • Tror inte Nellie kan välja sina samarbeten speciellt mycket utan hon får ta vad hon får och vi får gilla läget men däremot blir det barnsligt att radera kommentarer för många hinner ju läsa ändå.

 9. För mig är det jätteviktigt med ett städat och prydligt hem. Behöver inte vara dyra och fina saker – men ett prydligt och ordningsamt hem är jätteviktigt för mig annars mår jag dåligt och det leder till värre kaos som får mig må sämre osv osv 🙈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.