Det här använder jag i utrustning – inte reklam.

Fått otroligt många frågor om vad för utrustning och annat jag har. Vad jag tycker om samt vad jag använder till vardags.

Använder CWD utrustning , allt i läder i princip och är otroligt nöjd. Har pratat med människor som haft sitt i flera år, så kvaliten håller verkligen, alltså värt prislappen från början. Sen sitter allt väldigt bra också. Inget som hänger eller flärpar som åker ner, värsta jag vet. Det är på plats liksom . Här är Fia’s tävlings träns.

Min ena sadel. Den här använder Fia, Joe och delvis captain. Hade ett annat märke innan och när jag satte mig i den här modellen så kändes det som en helt ny ryttare på hästen och mitt skänkel läge ändrades till något bättre.

Använder Flex on stigbyglar. Rätt ny med dom, och är nöjd. Har två par nu. Vet inte riktigt vad det är men dom är lagom i storlek så foten inte åker in. Säkra att rida med, snygga och man får ett väldigt bra grepp. Har aldrig tappat stigbygeln med dom (ännu ;)….

Många som frågat om mitt ländtäcke, de grå. Jag köpte de i Herning förra året , i en butik. Kommer inte ihåg namn tyvärr , men sett att många danska sidor säljer dom. Inte sett så mycket svenska företag ha dom. Men om någon som läser här vet så kommentera och hjälp till 🙂

Till vardags så rider jag med lindor oftast. Känns skönast för hästarna. När jag hoppar har jag alltid skydd, vissa bak om de slår. Annars hoppar jag utan bakskydd om det inte är stora hinder. Tävling har jag det alltid.

22 thoughts on “Det här använder jag i utrustning – inte reklam.

  • Ja jätte roligt ….
   Handlar om att jag bytte från Joe – Fia den dagen , och Fia har minst huvud, alltså var jag icke noggrann och satte fast. Men om man gör det så sitter de fint :):):)

    • Ja, håller med. Ofta dryga svar utan anledning.
     Om man som influencer gör reklam för ett märke just med motiveringen att flärpen inte åker – och sen lägger ut ett foto där flärpen faktiskt åkt ner… Ja, då får man ju såklart kommentarer.
     Det ser slarvigt ut – det är ju ett rätt lågt krav att influencers faktiskt kollar bilderna innan…

     Jag tror att bloggen kan vara den trygga inkomstkällan i dessa tider, och därför tycker jag Nellie ska vara rädd om läsarna. Inte svara drygt.

     • Asså.. Det var väl första kommentaren som var dryg! Varför vill Man leta fel???

  • Jag letade inte fel, jag tittade på tränset för jag tyckte det var fint och såg den störiga flärpen som jag just läst om att dessa träns inte har – jag tyckte det var kul men det får man väl inte säga i det här jävla landet 😂

   Varför är Flexon-stigbyglarna säkra att rida med btw?

 1. Lendtäcket är ifrån thermatex! Dom har jättegoda produkter, men är tyvärr lita pricey, MEN fantastisk kvalité och dom håller i manga år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.