Ni är gulliga <3!

Tack för att ni delar med er! Det ger ju mig ett större perspektiv och det är inte alls konstigt att jag känner som jag gör, efter era kommentarer. Super snällt att ni ägnar tid och kommenterar hur ni hade det eller har det.

Har ju glömt att visa bilen. La upp en story men glömt bort här. Så ni har förmodligen redan hängt med på bilvalet. Men det blev en Audi Q5. Jätte skön att köra och gillar storleken på bilen. Känns trygg att sitta i. Sen är den ju väldigt snygg också tycker jag!

Jag sitter och jobbar. Tänker även på vad nästa inhandling hit är. Sjukt svårt med förvaring i en lägenheten. Sen har dom som bott här innan satt garderoben helt uselt, står så dumt. Så nu får man tänka smart för bästa utrymmes plats istället för snyggt.

Vi behöver :

Två hyllor som jag kan lägga alla mina väskor på. Som ska vara bredvid sängen i sovrummet. Där vi nu har en klädhängare framför där vi har alla privata kläder upphängda. Ridkläder är i förvaringsskåpet bredvid.

Ett sko ställ & antingen en snygg klädhängare som kan vara i hallen, eller en byrå som är relativt liten men med mycket förvaring i.

En helkroppspegel är asap inhandling då man just nu inte vet hur man ser ut när man går ut ifrån dörren ;)…

Och två lampor som ska hänga i taket.

Nästa vecka kommer matbordet + stolar och en ny matta. Ska bli så kul att visa er vad vi valt och jag HOPPAS verkligen att det passar in här.

Tycker ni förresten att det är roligt med inredning?? Jag har blivit helt galen på det nu. Tycker det är så kul och intressant!

21 thoughts on “Ni är gulliga <3!

 1. Har verkligen försökt tycka att inredning är intressant men tycker att det är så jäkla trist. Ändå vill jag inget hellre än att ha fint hemma, haha.

 2. Jag tycker att det är kul att se hur andra inreder och få lite tips.
  Måste ge dig beröm för uppdateringen nu sista tiden Nellie! Bra jobbat.

 3. Har Corona fått dig mer att fundera på Sverige igen? Där du har dina kunder, sponsorer osv. De kommer ta stryk på många influensers nu denna tiden.
  Hur tänker du där?

 4. Jysk brukar ha stora snygga speglar, till bra pris med 🙂 Trevlig helg, hoppas ni också har sol, det gör en så glad!!

 5. Sen kan det ju vara minst lika jobbigt för föräldrar och syskon när barnen börjar flytta hemifrån.

  Min dotter kommer nog flytta hemifrån snart och det känns som om jag inte Kan leva en sekund utan henne .
  Lika mycket som man vill att de ska börja flyga, lika mycket vill man ha dom hemma i boet.

 6. Är väldigt intresserad av inredning.

  Men tycker att fläckfria väggar slår alla möbler i världen så jag hade börjat med att måla om hos er Nellie då man såg på en del bilder att det finns trista fläckar.

   • Tror ingen hyresvärd opponerar sig om man målar väggarna vita och ”fackmannamässigt”. Ser ju trevligare ut än att ha diverse fläckar.

    • Du kanske tror det men jag lovar dig att de finns hyresvärdar som gör det. Det gäller att verkligen fråga och vara på den säkra sidan innan man gör något i en hyresrätt, annars kan det stå dig dyrt.

 7. Hej! Jag undrar hur det är med dina svenska sponsorer nu när du flyttat till Danmark? Hur ”lätt” var det att flytta till Danmark med tanke på pass, bankkonto osv…?

  Vill säga att det är jätte roligt att du uppdaterat lite mer nu på sistone! Många som är hemma från jobb och skola och har tråkigt, då kan man alltid kika in här😉

  • Vet inte om detta har ändrats, men vad vi fått veta körde hon upp för automat och kan inte köra manuell så bra😊

  • Kollar man de andra bilder som kommit upp på hennes sociala medier så är det en automatare. Inte lönt för de att köpa manuell när Nellie ändå inte får köra det

 8. Håller med dig till 100 procent när det kommer till inredningen. Har själv flyttat till första egna boendet så det spenderas mycket tid på att kolla efter möbler och annat för att kunna fylla ut det med 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.