Hur får man en kille intresserad?

Men girl!!! Tvärtom, han ska va intresserad av dig;)…. skämt , såklart ömsesidigt. Men jag tror inte på det här att man först ska ställa sig in för mycket och helt plötsligt på vägen kanske bli en annan? Så visar det sig sen om man blir ett par att man inte alls var så som man speglade sig vara först. Det tycker jag är ganska vanligt och har upplevt själv.

Jätte viktigt att man är sig själv hela vägen, verkligen våga att vara det. Om det passar så kanske det är en win, om inte så finns det någon annan som väntar på dig. Det jag menar är att killen ska redan vara intresserad av dig det ni har träffats, snackat eller annat. Sen kan man såklart bjuda in till andra saker och sammanhang som kan avgöra ett intresse, som att hänga med andra samtidigt, gå på bio, gå ut med umgänge eller kanske utöva en idrott som båda diggar? Där kan ju känslor komma upp på vägen. Men rent basic , va dig själv, bjud in till något om du är intresserad och vill få honom på fall. Men om det inte passar så bara glid vidare och fortsätt vara dig själv så faller det naturligt nästa gång.

9 thoughts on “Hur får man en kille intresserad?

  1. Skulle du inte kunna blanda inläggen lite? Nu är det tre i princip likadana inlägg efter varandra. Visst, det är väl kul att du svarar på läsarnas frågor/problem, men du kanske kunde göra det i varannat inlägg eller så? Kul att läsa om din vardag också, inte bara massa frågor. Du kan till exempel skriva om hur det går med hunden, hur du tränar hästarna, om ni har gjort något mer i lägenheten, tankar inför framtiden osv.

    Ja, du gör som du vill och nej, detta är inte hat. Lika bra att skriva det, annars blir ju folk upprörda.

  2. Min sambo gick i nästan 8 månader och försökte få mig på fall men jag var inte intresserad. Han var fjantig, tråkig, inte ALLS min ”typ” och försökte bara för mycket (i efterhand inser man att det bara var fina saker). Jag umgicks även med en annan kille ett tag under dom månaderna men han gav sig bara inte. Sen, efter vi hade varit borta från varandra ett tag över julen så möttes vi på tågstationen på väg hem och då var det något som hände. Jag föll PLADASK. Ett halvår senare köpte vi lägenhet, ytterligare ett halvår senare köpte jag häst, ett år senare köpte vi hund, sen sålde vi lägenheten, flyttade (hästen hade fått somna in pga tidigare skador), köpte lägenhet i Stockholm och totalrenoverade den. Nu har det gått 4,5 år. Och han som kämpade i 8 månader för mig, jag skrattar fortfarande åt att det tog sån tid för mig att förstå hur det skulle ha varit oss från början! 🙂 Nu är det min tur att kämpa, för jag vill förlova mig men inte gifta mig än, men han vill inte förlova sig om vi inte ska gifta oss snart hahaha

  3. Hur är det med Zamina och Gambino nu? Äger du dem fortfarande? Kommer du rida in Gambino när han blir äldre? Längesen man hörde om dem:) Grattis till 150!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.