Dagens me!

Igår kom jag till detta, var fett hungrig så de passade ju fint! Resan gick bra och det gick väldigt fort.

Vi snackade en stund och sen kollade vi film. Vi befinner oss i dk just nu. Vi ska strax iväg och kolla i lite butiker och sen äta lunch. Mina hästar sköter sig fint hemma fick jag meddelande om, topp! Alltid svårt att släppa kontrollen över dom. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Men jag njuter av lite ledighet, ny plats och att få hänga med O. Vi hörs såklart sen. Ska försöka uppdatera med lite nya bilder!

26 thoughts on “Dagens me!

  • Men snälla. En pizza och blommor.
   Jämför det med vad grabben fått serverat i månader .
   Så trött på tacksamheten kvinnor ska ösa över män. Han åkt lyxbåt ett år grabben.
   Tror Nellie köpt mer pizzor till han är vice versa .

   • Vilket avundsjukt idiotiskt svar på inlägg. Det har du väl ingen aning om??
    Har man någon man håller av/ tycker om så betyder det mycket att den ordnar pizza köper blommor och att bara få vara tillsammans❤️.
    Ta ut din bitterhet någonannanstans.

   • ”Fått serverat i månader” Tror du inte att Olav har jobbat och hjälpt till? Visst har det säkert till viss del varit en fördel att Nellie är en offentlig person, men jag är rätt säker på att Olav har kunskaper och kontakter som är till fördel för Nellie också.
    Du får det att låta som att Nellie gör allt jobb och Olav bara glider på en räkmacka.. Sen är det nog inte alltid en dans på rosor för Olav att ha ett förhållande med en offentlig person. Det finns både för- och nackdelar.

 1. Jag hade blivit glad om jag fått pizza och blommor. Det är det lilla som betyder något som Nellie själv nämnt i otidigare inlägg 💕

 2. På instagram skrev du ”One year today w this fantastic man ❤️ forever to go.”
  Men du gjorde ju slut med ditt ex i slutet på februari förra året och blev sen tillsammans med Olav?

   • Vet du, alla människor är intresserade av olika saker. Du lägger säkert ner tid och energi på saker som andra tycker är onödigt. Eftersom Nellie skriver om mycket både på Instagram och här så är det inte jättesvårt eller jobbigt att ”ha koll” på datum.

   • Lollo: Runt nyår skrev hon ju en sammanfattning vad som hänt under 2019, där stod det när hon gjorde slut med exet, därför jag kom ihåg det då det inte var så länge sen jag läste det 🙂

  • Hon kanske satsar på de som det går bra med just nu? Verkar ju som att hon och Lux inte klickade och då är det väl bättre att någon annan rider honom? Det går ju väldigt bra med Captain, Joe och Fia t.ex så hon kanske satsar på dem just nu?😊

   • Eller så kanske hon inte hinner rida alla egna hästar, hon har väl sagt att hon bara vill ha ett par egna hästar och sedan flera kunders hästar att rida, så kan ju vara att hon lånar ut några av sina egna hästar till syrran för att själv satsa på kundernas hästar 🙂

   • Anonym, om det gjorde det hade hon väl sålt hästen. Något i henne vill ju behålla honom!
    Så kan det ju absolut vara Ida:)

   • Fast det är klart det är viktigt för Nellie att tävla, det är ju genom att visa upp sig själv och resultat hon kommer få kunder = inkomst = kan betala tak över huvudet, mat på bordet, och andra nödvändiga utgifter, vi är alla beroende av att få inkomst/lön för att överleva, även Nellie som har eget företag.

 3. Hej! Jag har inte hängt med. Bor inte Olav med dig längre? Oavsett så blev jag glad när jag såg att ni är ihop i allafall. Ta hand om varandra. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.