Igår var jag grym!

Stark som fan igår, lång dag med mycket på schemat men jag betade av allt och blev klar. Fick även sålt en häst;)…

Hysteri kring senaste bilden. Bloggen har inget samarbete , alltså får jag använda vilken bild jag vill som är min. Men här har vi en annan:)

Red hästarna som skulle ridas. Släppte ut och in ifrån skritten som va pass två för dagen. Åkte sedan hem för att äta lunch med mamma och faster. Vidare för att handla in saker jag behöver och speciellt när jag ska iväg. Tillbaka igen för att fodra och efm mocka. Spelade in och fotade ett samarbete. Badade hästen som skulle visas och skrubbade hovar. Körde iväg själv för visning och tog emot kunder. Idag fick jag besked att de vill gå vidare.

Packade till sist sent på kvällen och sen fick jag min sömn. Älskar att jag inte behöver vara beroende av folk, de två personer egentligen ska göra kan jag göra väldigt bra själv om jag vill och har rätt inställning.

I eftermiddag åker jag mot O för att hänga med honom. Vi har ett år imorgon, så det får man väl kanske prioritera. Vi hörs såklart under dagen och helgen.

37 thoughts on “Igår var jag grym!

 1. Såg ditt ”samarbete” på Instagram igår och reagerade på att du gör reklam för hudvård/skönhetsprodukter med så trasiga naglar (syns även på bilden till dagens inlägg). Det hade jag definitivt inte accepterat som samarbetsföretag.

  • Jag reagerade också på naglarna men tänkte att företaget är väl ett sådant företag som är ärliga och där allt inte behöver vara perfekt, för välden är inte perfekt. Jag antar att du syftar på att det hade varit ”finare/fräschare” med andra naglar och det kan jag hålla med om, MEN att dessa naglar på bilden defenitivt inte accepteras är ju lite överdrivet. Har du sett skönhetsreklamen som utspelar sig i omklädningsrummet med celluliter,fetma,ovårdade naglar och lös hud och hängiga bröst? Den går just nu och accepteras 🙂

   Jag tänker att det är ju fan tuff av Nellie som gör detta inte bryr sig 🙂 Hon bryr sig säker inte om din kommentar heller 🙂

   • Jag tycker inte att man behöver vara perfekt i en reklam, det känns mer verklighetstroget om det är lite som man är.

    • ”Som man är” hade för mig mycket hellre varit helt nerklippta egna naglar än en blandning av långa klor och helt avbrutna diton.

   • Och jag tycker att det är konstigt att en person som säger sig vara så noga och med kontrollbehov osv inte ser till att fixa om inte naglarna så i vart fall en bild där de inte syns 🙂 ! Ganska lättfixat!

    • Jag blir genuint chockad över att ni existerar.
     Hur lyckas man bry sig? Om någons naglar? Förstår ni inte själva hur skrattretande ni låter?
     Undrar på riktigt.

     • Engla. Nu kastar du väl ändå sten i glashus? Alternativt att du gör allt ännu värre. De reagerar på naglar (man får reagera på vad man vill)men du reagerar på folks existens(även om du har rätt att reagera på vad du vill så är din kommentar inte heller okej i så fall, som skriver så fult om andra människor, flera människor!)Skäms på dig!

   • Vad är det för fel på hängiga bröst ?! Det viktiga är att man har friska bröst och inte tumörer i dem – då har man något att oroa sig över.

 2. Du ÄR jättegrym!! Jag önskar dig all lycka och framgång, verkligen! Men … glöm inte att reklammarkera inlägg som detta….. Onödigt att få anmälningar på halsen, du har annat att tänka på föreställer jag mig.

  Keep going!

 3. Wow Nellie
  Äntligen härliga inlägg igen. Du är ju grym . Blanda inte in kärlek i jobb . Ett tips.
  Grymt jobbat igår.
  Kram

 4. Dagens fråga efter att ha sett en bild du la upp på Insta idag):

  Vill du aldrig vara mer anonym? Varför reser du iväg med en resväska med ditt namn i stora bokstäver över hela väskan? Just handbagageväskor kan man köpa hur billigt som helst och då hade du inte behövt skylta med vem du är?

 5. Fascinerande att folk verkar fastna vid det faktum att du inte har perfekta naglar… Varför göra en stor grej av det???

 6. Hej! Bor ni inte på gården och har hästarna där? Du skriver att du åkte hem för att äta lunch och tillbaka för att fodra. Har för mig att ni flyttat in på gården och hade hästarna hemma?

 7. Vad menar du med ”det 2 personer kan göra….”?

  Du har väl bara 6-7 hästar hemma nu och det är väl inget konstigt om man hinner fixa med dom ensam? Alla rids ju inte varje dag utan har väl en vilodag per häst och vecka och att hinna rida 5-6 hästar samt mocka, fodra, harva banan är väl ganska rimligt för en person?

  • + samarbeten på Instagram, visa hästar när man har ett försäljningsstall, sköta Mail för både O.N och Nellie som varumärket och bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.