Veckans sista planer

Det är tyvärr Storm i Skåne och det har typ vart i tre dagar nu. Otroligt svårt att jobba i, trist. Mina planer för dom sista dagarna är som så,

Idag får det bli träning i manegen då det blåser för fullt här ute. Jag ska göra klart ett jobb vid lunch. Ikväll så har jag en visning av häst, så min dag slutar nog sent.

Imorgon – torsdag så tänkte jag sätta upp en övning för hästarna och hoppas på att vädret håller sig lugnare. Bli klar i lagom tid så kanske jag hinner att göra naglarna om jag får 1,5h över. Hinner säkert inte det men hoppas kan man. Har nu tre naglar kvar på ena handen;)…. sen på kvällen tar jag tåget för att umgås med Olav.

Fred- söndag är jag ledig och får hjälp hemifrån. Snällt och skönt att få komma iväg.

Det är ju Valentines day på fredag, är det viktig för dig? Förväntar du dig att din partner ska göra något extra??

31 thoughts on “Veckans sista planer

  • Hur många gånger i veckan hopptränare dina hästar?

   Av filmer på Instagram känns det som att smilla hoppar Dubai väldigt ofta: är det något som du också tillämpar med de hästar som du tränar?

 1. För mig betyder den dagen inget speciellt, men har ingen partner så i det fallet kanske det vore annorlunda.

  Så skönt för dig att kunna komma iväg! Jag har också jobbat väldigt intensivt med hästar och plugg det sista, men har nu sportlov så kan ta det lite lugnare inför tävling på söndag. Ska debutera LC med min ena väldigt gröna men otroligt ambitiösa ponny vilket ska bli kul.

  Snart ska jag även på skidsemester i 3 dagar och helt komma bort från allt. Har liksom du väldigt kontrollbehov med hästarka men nånstans får man prioritera sig själv och ta den paus man behöver. Så man kan komma tillbaka starkare!

  Har följt dig sen 2017 och du är en stor förebild!😊

 2. Jag och min sambo ska anordna tjejkväll för bonusdottern på 9 år, så blir pizza, barndrinkar, godis och lekar för henne och några av hennes vänner som hon bjudit 🤗

 3. Trött på att läsa alla kommentarer här inne. Köp ut era föräldrar från gården osv.
  VEM och VILKA unga har råd att driva verksamhet med hästar osv, boende och ha egen gård . I denna branschen (rider själv elit i Sverige) att bo med sina föräldrar, föräldragården är ett stort plus om de finns. Eller så bor man i små rum.
  Lyft era föräldrar istället . Det är en tuff bransch. Ni skulle bara ana hur de ser ut utanför Sveriges gränser.
  Va nöjd med allt som livet ger .
  Fina hästar har du Nellie. Glöm inte det.

  • Inte många har råd nej men OM man har så varför inte?

   Om du nu tillhör eliten vet du säkert också vad Nellies alla hästar är värda sammanlagt. Så det finns pengar OM hon skulle vilja göra en förändring.

   • Så då ska hon ha en gård utan hästar? Hon har ju redan skrivit att hon inte har råd.

    ”Att jag och Olav själva skulle driva en gård + lägga fokus alla hästar är omöjligt i dagens läge . Inte realistiskt . Varken ekonomiskt eller ha orken till det. ”

    Hon har skrivit om det fler gånger. Det kan ju ändras såklart, men i så fall förstår nog Nellie själv att hon kan köpa en egen gård om hon skulle vilja det.

    • Deras villa i Abbekås (stavning) är väl inte längre till salu, ? Kanske det som hon mår dåligt över att hon måste ta beslut om hon ska ha kvar verksamheten där hemma och köpa ut gården eller flytta till olav ovh ta med sig fåtal hästar… kanske!

     • HAHA säker på att hennes föräldrar köper Nellie en gård så nellie kan vara närmare med hästar och med nästan dygnet runt och där Nellie kan bo och efter ett par veckor flyttar hon ut om det skulle vara sant hennes föräldrar skulle möjligen vara väldigt galna

     • Det är väl föräldrarna som äger gården? Om de väljer att sälja den får väl Nellie ta och stå inackorderad, det har hon ju gjort fram tills de köpte gård.

   • Alla gör ju såklart som man vill men mina föräldrar har varit gifta i över 30 år och de ger varandra någon present eller blommor och äter en god middag när det är alla hjärtans dag så det blir något litet extra ☺️ Jag brukar köpa något litet till mina föräldrar, syskon och syskonbarn som en extra liten tanke till alla hjärtans dag, tycker att det är mysigt och roligt att se dem lite extra glada 😊

 4. Har haft massor att göra dagarna i ända senaste veckorna och har nu planerat en middag åt maken och familjen på fredag, måste bara jobba en vaknatt före det så kan va lite trött, men har ju ledigare helg då istället (hoppas jag)… 😁

 5. Nagelfråga: tycker du fördelarna med lösnaglar uppväger? Jag tycker det ser så otroligt sjavigt ut med avbrutna naglar (såg det på någon bild från Borås).

  • Om jag får svara så kan jag säga att det är skönt att ha fixade naglar så att man slipper tänka på att måla dom ofta (om man vill ha målade dvs), och vill man ha långa naglar så är det bra med gelé då dom inte går av lika lätt som naturliga naglar. Men jag kan hålla med om att det ser illa ut när dom är avbrutna eller har vuxit ut mycket..
   Vill även påpeka för er som gör eller vill göra naglar att det är extremt viktigt att gå till en person som är utbildad. Har sett flera salonger där personalen inte vet vad dom håller på med samt använder material som inte är godkända i Sverige. Man får vad man betalar för, oftast.

 6. För mig är 14 feb en helt vanlig fredag. Börjar min morgon med tentaskrivning och sedan blir det Göteborg för att jobba på GHS. Nothing weird liksom.

  • Man kanske inte rider de dagar de blåser som värst om man inte har ridhus? Det gör inte jag iallafall. Det finns en gräns för hur mycket det kan blåsa för att det inte ska bli någon ridning och dessa dagarna har jag låtit bli att rida, bortsett från igår då det blåste lite mindre men fortfarande mycket. Tror säkert att hon rider ute i de flesta väder och vi som bor i Skåne är ju vana vid lite blåst men detta har varit värre än det brukar, fortfarande kraftiga vindar efter stormen?

   Jag rider ute i de flesta väder men ösregnar det eller är snöstorm får hästen stå den dagen eftersom vi inte har ridhus. Tror säkert Nellie rider ute i de flesta väder för det tycker jag att jag har sett på hennes kanaler iallafall

 7. Något som inte har med inlägget att göra. Men vad har du för favorit bett just nu? Skulle behöva tips på bett till en väldigt pigg häst, han är framförallt känslig men kan tända till och blir då extremt stark.
  Tacksam för svar, älskar det du gör och tycker du är en grym person som orkar fortsätta kämpa hur jobbigt saker än blir. Önskar dig all lycka till och du får inte glömma vilken fantastisk människa du är 🙂

 8. Blir en ganska tråkig vändag, min sambo är på skidresa med hans studieförening, själv ska jag på jobb och inte så mycket mer än det. Vi tänkte istället fira sen när han är tillbaka ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.