En bättre dag & ny energi!

Idag har allt rullat på tycker jag. Mina hästar fick enbart en dag i hagen igår. Bara få vara ute och chilla. Idag gick dom i skritten och vart ute i hage. Imorgon börjar de ridas igen. För mig är de viktigt att de får återhämta kroppen efter tävling och en belöning. Att få det lite chill. En eller två dagar.

Jag ska packa ur lastbilen på saker ikväll. Har ägnat förmiddagen till stallet och en lång lunch med min faster. Där vi pratade i timmar om livet. Fick även träffa hennes första bebis, så fin han är. Man blir nästan själv Sugen på en bebis. Man känner liksom känslan och kemin. Så mysigt. Men det får vänta några år!

Planerna tillsvidare är att jag ska rida Tore om en stund, fick avbryta imorse då det kom in ett kaos väder när jag väl satt på. Haglade och var helt galet, så tornado blev nästan lite rädd. Så fick sitta av mitt i passet och får rida klart senare. Även packa ut lite mer ifrån lastbilen. Jag gillar att få klart grovarbetet på dagen men också ha lite små saker kvar till kvällen. Annars blir jag väldigt rastlös och har svårt att koppla av. Lite små aktiviteter är skönt att ha kvar.

Kommer jobba av veckan och rida hästarna ordentligt och sen tar jag lite helg från fred- söndag är planen för att hitta på lite kul. Längesedan jag var ledig.

5 thoughts on “En bättre dag & ny energi!

  1. Hur mycket storm fick ni? Jag bor i Stockholm och det blåste rätt rejält här igår, även om det var betydligt mer längs västkusten än här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.