Väldigt bra!

Hello!

Som hästarna har levererat under Borås. Joe hoppade fint med ett nedslag igår i finalen. Lux hoppade felfritt och gjorde en toppen runda. Jag och Captain debuterade 135 med ett nedslag som var pgr av mig, super fin. Han har verkligen levererat, endast tre tävlingar ihop och är redan uppe på större höjder. Känns så kul när de klickar så snabbt. Fia hoppade otroligt bra i 145 klassen. Vi fick tyvärr ett retligt nedslag. Ett sådant som faller i backen när du redan är påväg till nästa hinder. Så sjukt tråkigt då rundan och allt stämde. Vi kom på en sjunde placering vilket såklart är super bra. Men tyvärr precis utanför att komma med till Ghs. Surt, men finns mer tävlingar och nästa blir väl att testa på 150.

Kom hem super sent , runt klockan 01, stannade och käka på natten så jag somnade nog inte förr väldigt sent. Fodrade nyss och ska ut strax igen för att släppa ut i hagarna och fixa iordning stallet. Ingen somvmorgon här eller slappsöndag.

39 thoughts on “Väldigt bra!

 1. Stort Grattis till allt 🥳

  När du är redo så får du gärna berätta varför din familj har tagit avstånd från dig. Samt vart Ola är.

  Man ser hur hårt du kämpar helt ensam och undrar vart alla andra är…

  • Det är Nellie och Olavs företag och de är vuxna människor? Ingen annan i familjen jobbar med verksamheten utan har egna jobb/skola. Det betyder inte att Nellies familj har tagit avstånd från henne, min familj brukar inte hjälpa mig på jobbet heller! 😂

   • Föräldrarna följer inte Nellie på insta längre eller skriver kommentarer. 💔 Sånt gör ont i hjärtat på mig.
    Innan har dom även hjälpt till.

    Vad som än händer så är föräldrar alltid mamma och pappa och ska finnas där för sina barn vad som än händer och sker. 🤎

    All pepp till dig Nellie. 💯

    • Jo dom följer henne fortfarande och hennes mamma la upp ett inlägg senast för två veckor sen att hon är stolt över Nellie. Har du råkar följa nåt fakekonto? 😅

     • Nej dom följer inte nellie längre, kanske var det så för två veckor sen men inte nu 🙂

     • Önskar jag kunde ta en skärmdump för jag fattar inte varför ni fått för er det?! 😂

     • Men spela roll om de följer varandra. Förstod inte ni när Nellie skrev att hon inte ville ha spekulationer? Eller var det lite svårt kanske.

  • Ingen spekulerar väl egentligen om nåt, det är ju ren fakta om de följer varandra eller inte. Sen är det väl egentligen helt orelevant för oss, men det skapar ju MER spekulationer om folk skriver saker som inte stämmer.

  • Kollade precis nu och josephine följer nellie och nellie följer josephine så förstår inte vad ni dripplar om? Däremot så om man söker bland nellies följare så hittar man inte josephine men om man söker på vilka josephine följer så dyker nellie upp, en bugg på Instagram kanske?

 2. Nellies familj har tidigare likat och kommenterat precis allt på varandras Instagram om någon så har släppt en fis så det är klart att många reagerar när det plötsligt är total tystnad trots att Nellie levererat superfina resultat i Borås osv.

  Känns otroligt omoget oavsett anledning för vill man sitt barn väl förstår man att sådant beteende skapar spekulationer när man är en offentlig person.

  Hela familjen har varit i den här svängen för många år för att påstå något annat. Och tror knappast tex mamman hade haft alla sina följare och till och med några samarbeten om hon inte varit just Nellies mamma.

 3. Att man slutar följa någon på Instagram måste inte betyda att man sagt upp bekantskapet. Visst är det kul med Instagram men det finns ett verkligt liv också. IRL ni vet! Här kommer en klassiker: gör inte en höna av en fjäder!

  • I sak har du absolut rätt men om du läser kommentaren ovan så förstår du kanske reaktionerna. Om man väljer att helt ta en paus från Instagram tex är det för mig en annan sak än att posta inlägg och på annat sätt vara aktiv men liksom markera genom att tex inte ens trycka på like när det handlar om ens eget barn. Det är för mig en väldigt tydlig markering.

   • Herregud det finns inte skrivet någonstans över vad som är rätt eller fel. Ex min mamma följer mig på instagram men hon gillar aldrig mina bilder men det betyder inte att det är något dåligt mellan oss. Att man ens skapar spekulationer om något så fånigt eller verkligen bara fånigt. Det säger ingenting och som Nellie har sagt innan vill hon inte att vi ska spekulera kring vad som har hänt. Varför inte bara kunna respektera det????

    • Fast om din mamma alltid kommenterar och gillar dina bilder, och helt plötsligt slutar med det, slutar följa dig, och du sedan postar ett inlägg om att du har det jobbigt privat just nu, ja då är det klart folk diskuterar om något kan ha hänt eller ej.

 4. Fina rundor och roligt att det gått så bra i Borås Nellie! 🙂 Du är superduktig och kämpar väl.

  I övrigt … om man inte är insatt i varför någon gjort si eller så på sociala medier – är det så lämpligt att spekulera om saken just här då? Jag blir väldigt beklämd av att läsa vissa kommentarer om saken här, för ingen kan veta mer än de det faktiskt berör. Och vi vet ju säkert alla hur det är med sociala medier? Allt syns inte. Allt visas inte. Och det tror jag är sunt. Jag menar inget illa mot er som skrivit och funderat, men jag tänker att det kan bli jobbigt för Nellie att gå in här och läsa allt. Även om jag tror hon kommer att förstå omtanken som också kan läsas hos flera.

  Och jo, hennes blogg är offentlig och hon är offentlig. Men vissa saker bör nog få vara hennes egna – också. OM hon vill berätta en dag så gör hon kanske det, annars hoppas jag att livet får rulla på och vad det än är, kommer att reda upp sig.

  Önskar en trevlig söndag och återigen Nellie – bra ridet och fina resultat! 🙂

 5. Grymt bra jobbat Nellie!
  Och en stor kram till dig med tanke på alla spekulationer om vad som är jobbigt för dig just nu. Som du vet är det inget du måste dela med dig av , vi som vill dig väl håller bara tummarna att det löser sig på bästa sätt och att du kan gå vidare och få må bra. Stor kram

 6. Men vad konstigt allt är. Man undrar vad som har hänt, men det känns som att man inte har rätt att undra för då spekulerar man det fick man ej(eller fick och fick men det UNDANBEDES. Okej? Sedan har vi de läsare som skriver om bloggerskan och spekulerar ändå och då hopppar en annan läsare på den läsaren som talar om att vi inte fick spekulera och så skriver en tredje varför den spekulerar över varför andra spekulerar. En fjärde som säger att man får spekulera men att bloggerskan bad oss avstå bara. Okej?Eller såhär, bara för att bloggerskan ber om en sak så är det inte Sveriges lag så man får räkna med att folk skriver vad som helst även om de inte får och oavsett VAD man ber och inte ber om. Okej? Kan vi tjejer hålla med varandra så långt? Är det bara jag som vill önska saker här i världen? Knappast. Jag önskar att jag fick spekulera och skriva ut ALLT här, men då har jag ju några anonyma brudar här som direkt skriver ”Nellie bad dig att inte spekulera”. Men såhär då: JAG får väl önska saker, längta efter saker och drömma om saker? MIN dröm är att flytta till större hus, JAG längtar efter att min cancer botas och JAG önskar att bloggerskan Nellie skriver ett inlägg om vad som hänt snart. Aa-a, det är vad jag önskar innan jag dör. Okej? Hänger ni fortfarande med? Men sedan är det ett fritt land och ingen kan säga åt mig att spekulera eller inte-så EGNTLIGEN borde jag skriva ut min spekulation, för naturligtvis spekulerar jag (precis som ni) i mitt lilla huvud med allt syns inte på sociala medier om vi inte skriver ut det men det händer IRL. Lika retsamt som det är att bloggerskan talar i gåtor (som gör att folk blir nyfikna och börjar spekulera i sina huvuden ännu mer?) så är det minst lika retsamt att spekulera fast bloggerskan inte vill. Hänger ni fortfarande med? Alltså hon bad oss att inte spekulera men vi har också bett henne att inte säga A och skita i B. Hon har gjort detta måååååååååånga gånger förr och visst det är hennes sätt att skriva men man bör ta åt sig av konstruktiv kritik istället för att bemöta den barnsligt. Nellie: Tala inte i gåtor för fan,så behöver du inte sluta be folk om spekulationer eller ännu värre-svara irriterat på utvalda kommentarer som träffat dig hårdast som du ändå orsakade själv. Visst du svarar trevligt med, men du svarar även på utvalda negativa kommentarer så då blir det ju som att du accepterar spekulationen när någon spekulerar och du svarar ”haha asså eller hur” eller något sådant oväsentligt. Blir så jävla förbannad! Jag har berömt dig SÅ mycket förut men inte hört ett endaste dugg. Men så fort man kommer med input (du väljer fortfarande hur du ska skriva,äta,bajsa) så har du taggarna utåt. Jag har antligen problem eftersom jag blir så arg och måste skriva en novell. Jag ligger på sjukhus och har cancer-så det är därför. Har väldigt mycket fritid. Det här är kanske inte bästa kommentaren att skriva när du mår dåligt MEN det handlar inte om ditt mående IDAG utan om dina 10 år som bloggare. Och kommentaren råkade komma nu, för då håller fortfarande på (vilket du såklart har rätt att göra). Fortfarande är det irriterande. Och till er andra brudar som tänkte skriva att jag är dum i Nellies dåliga period? Nej det har inget med henne att göra på så sätt. Det är sätter hon skriver på. Och sist jag kollade, så hade jag rätt till min åsikt-precis som du, så det finns egentligen inget att hoppa på.

  • Instämmer i mycket. Nellie skapar själv mycket drama och skäl till spekulationer, förmodligen helt medvetet.

   Man behöver ju inte skriva en massa kryptiska saker både här och på Instagram samt lägga upp bilder där man ser ut som om man är redo att brista ut i gråt vilken sekund som helst om man inte vill ha spekulationer.

   • Nej, alltså självklart blir det spekulationer, och Nellie själv verkar väldigt ledsen. Jag tycker det är väldigt synd, jag tycker hon gjorde en stark prestation i Borås när hon nu verkar må dåligt. Ridmässigt sett tycker jag Nellie är otroligt duktig och talangfull, bloggmässigt sett har det på sista tiden känts som mycket drama och känslor i gungning. Det här med Instagram har jag inte koll på, men läser ju bloggen. Såklart att man undrar vad som händer och sker, hade jag inte brytt mig ett skit så hade jag heller ej varit en av Nellies alla bloggläsare!

    Det känns som att det finns problem inom familjen, och det är nog bland det ledsammaste man kan råka ut för. Konflikter eller problem utanför familjen är inte roligt det heller, men om det blir trubbel inom närmaste kretsen så är det ofattbart slitsamt för alla inblandade.

    Om jag skulle ge ett råd, vilket det är för sent för nu egentligen, så skulle det vara att inte hinta eller outa just familjeproblem, om sådana nu finns. Skriv istället mer om hästarna, ridningen, stallet och den dagliga biten med detta. Låt problemen stanna helt utanför sociala medier så blir det inga spekulationer. Det är kanske bäst att hålla vissa saker HELT privata, eftersom det ändå ej avslöjas till fullo.

    Själv hoppas jag verkligen att allting löser sig för Nellie och de övriga personer som nu eventuellt är inblandade i vad-det-nu-är!

    • Väldigt klokt och bra råd.

     Man behöver inte dela med sig av precis allt till omvärlden och detta är ett bra exempel.

  • Men det är också såhär: Du har ingen rätt att kräva av en annan människa att han/hon ska berätta nånting nånsin. Du kan däremot välja att inte prata med den människa mer om det inte är så att ni är överens. I det här fallet så är det himla enkelt att sluta klicka sig in på bloggen man läser om bloggerskan stör en så förbaskat så man bestämmer sig för att skälla ut henne för att hon inte skriver på det sätt man själv vill.

   Hoppas du blir frisk snart och att ditt humör förbättras. Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.