Dagens fråga

Hur gör du för att kunna fokusera och prestera i jobbiga perioder?

Bra fråga. Jag undrar det också. Jag gör inget speciellt, jag önskade att jag kunde stapla upp en del moment men sanningen är att man finner sig i det och får göra det bästa utav det man har framför sig. Just med hästarna och tävling så är det ju dels för det är något kul, det är inget jobbigt. Så jag kan släppa den negativa faktorn för en stund. Jag tror det bästa är att ha saker och större uppgifter framför sig när man kanske inte mår toppen, för det bryter ner det jobbiga. Jag presterar oftast som bäst när jag mår dåligt eller finner mig i en usel period. Ganska lustigt men resultatmässigt sant.

Sen kan det såklart komma spöken i huvudet att man inte orkar, man klarar det inte eller att man kommer förlora. Det tänkte jag mycket på innan jag skulle åka till Borås. Jag hade egentligen tänkt strunta i att åka då jag kände mig utmattad och ledsen. Men jag hade ändå en del saker klara ifall jag skulle ändra mig. Jag vaknade upp och hade en ny energi och jag hade bestämt mig fan på det. Jag ska dit och jag ska rida. Så får det gå efter hur mycket jag försöker där och då. Jag gjorde mitt absolut bästa och det funkade väldigt bra!

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag handla och iväg för att käka middag med en person, gammal kompis!

14 thoughts on “Dagens fråga

 1. Tycker du är grym som presterar när du inte är 100, men vet inte om det är jag som inte hängt med eller har du berättat vad det är som har hänt?

 2. Bara så du är medveten om det. På bloggar skrivs det om att du bara fått in hästar för kunder pga Olav. Nu när han flyttat kommer du inte få mer hästar genom kunder. Folk anser inte du besitter den kunskapen själv.

   • Att bo ihop och vara tillsammans kan vara två vitt skilda ting.

    Men oavsett vilket tror jag inte Nellie bryr sig om vad som står på andra bloggar och det ska hon verkligen inte göra heller.

  • Nellie är fortfarande med Olav och också fick hon hästar från kunder innan Olav kom i Nellies liv varför skulle det sluta nu?

  • Skriv till Nellie privat om du vill hjälpa henne med vilka bloggar det är. Det låter väldigt otroligt, eftersom att Nellie bevisligen haft många kunder innan också.

  • Vad ville du med denna kommentaren??? Jag ifrågasätter verkligen sanningshalten i ditt påstående, jag har inte läst ett ord om det du beskriver. Känns mest som en elak lögn.

  • Sluta följa bloggar som enbart går ut på att trycka ner och hänga ut andra människor. Det är varken sunt eller speciellt medmänskligt.

   Angående antalet hästar i träning så är det i så fall ett otroligt löjligt rykte och lätt att se på bloggen vilka hästar både nellie och olav haft/har i träning på on.spot horses.

   Tro inte på rykten och FRAMFÖRALLT sprid dom inte vidare! Det är inte speciellt svårt 🙂

 3. Det är strongt av dig att kunna blocka och stänga av, har som sagt alltid varit imponerad av denna egenskap du besitter. Jag hoppas att det löser sig inom kort för dig.
  / PS. Den andra Helen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.