Fina hästarna

Update:

De fortsätter bra. Lux hoppade bra men jag rev med foten i näst sista hindret. Synd men shit happens.

Captain är i super form. Felfri idag igen och dessutom debut i 130 för oss. Ligger högt placerad ännu men många starter kvar. Vår livs bästa runda hittills!

Hur snygg är han inte och hur duktig är inte tjejen som jag anställde för detta meeting. Golas knoppar!

I väntan just nu på 140 med Fia och Joe!

24 thoughts on “Fina hästarna

  • De bor på samma gård (Nellie o Olav har en egen liten lägenhet) 🙂 Men om jag minns rätt så skrev Nellie för ett tag sen att Tilo präglades mer på Josephine..? 🤔

   • nej hennes föräldrars del i huset är inte färdig renoverat ännu så dem verkar bo kvar i gamla huset, medans Nellie och Olav bor i sin lägenhet i nya huset 🙂

 1. Kul Nellie, och grattis till dina fina resultat, grymt!! 🙂 Ja som vanligt är det ordning och reda på dina hästar och utrustning, alltid lika härligt att se!

 2. Vad heter modellen på tränset som Captain har? Supersnyggt, och gillar att man kan ta bort aachenremmen utan att få en ful flärp kvar

 3. Hej
  Vad är det för bett du har på captain? Har en häst som är likadan i sättet och skulle vara guldvärt med tips!

 4. Man förstår ju att det handlar om resterande del av din familj allt det här jobbiga just nu..inga kommentarer från dom på dina senaste bilder från helgens fina resultat i Borås. Hoppas så för er skull att ni får ordning på allt! Kram

  • Fast de behöver ju inte heller kommentera allt? De kan ju smsa eller ringa också för att gratulera. Sen kan de vara de också men också något helt annat, men Nellie har bett att folk inte ska spekulera så tycker vi ska respektera detta. Om hon vill berätta detta någon gång kommer hon göra de inom sin tid.

   • Men med tanke på att dom annars alltid brukar göra det samt att varken nellie eller olav följer dom på instagram. Också att hennes mamma la ut en bild på sin instagram om smilla att dottern är mammans bästa vän och taggade bara smilla, så man undrar såklart men dom går väl ut med det när dom vill 🙂 om dom villl

    • Man häpnar över nivån på detta trams! Att ”straffa” varandra via Instagram måste vara något av det barnsligaste jag sett på länge hos vuxna människor.

     Och vill man ligga lågt och inte outa sitt privatliv och undvika spekulationer så håller man inte på och avföljer personer på sociala medier. För man behöver ju inte gå in och titta på tex deras Instagram om man inte vill.

 5. Såå fantastiskt runda idag på Fia. Ingen enkel häst du sitter på och så otroligt mjukt och välridet du lotsar runt henne. Inte många som hade lyckats ta den hästen till den nivån och dessutom så ung som du är! VÄLFÖRTJÄNT!

 6. Varför följer du inte dina föräldrar på instagram längre? Och olav och din familj följer inte heller varandra.. Tyvärr förstår nog många att allt handlar om din familj. . Så tråkigt ni som jämt varit så tajta.. hoppas ni löser det vad det än är som hänt. Kram

  • Men snälla, låt henne ha lite privatliv. Att vi spekulerar och frågar gör inte saken bättre just nu isåfall. Låt dem lösa de i lugn och ro om så är fallet.

 7. Kommenterar väldigt sällan men såg din runda i Borås igår på Fia. Vill verkligen ge dig en stor eloge för utveckligen och ni två tillsammans som ekipage. Syns tydligt vilken svår häst det är och du iskallt bara håller dig till planen och rider precis så en sån häst kräver och framförallt så låter du henne vara lite så som hon är. Börjar inte greja för mycket med henne utan låter henne vara speciell och då vill hon kämpa till max för dig också. Otroligt roligt att se.. Fina resultat även med de andra såklart men rundan på Fia blev man otroligt glad över att se och där syns din utveckling som ryttare extra mycket eftersom hon är lite annorlunda. Hoppas du får behålla henne ett tag tror ni har mycket roligt kvar att göra tillsammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.