Äntligen Något på g

Jag packade ihop hästarna och allt som ska med där till. Igår anlände vi i Borås. Sent dock, planen var att min chaufför skulle hämta oss klockan tio och åka så vi var framme tidig eftermiddag så att jag kunde trimma osv på plats. Men nej, såklart startade inte lastbilen och någonting var galet. En kår fick komma ut och hjälpa oss och vi kom inte iväg förrän klockan 17… kom fram väldigt sent igår alltså.

Men. Nu är jag här och har fått hjälp av en tjej som ska hjälpa mig i helgen. Super duktig och vi klickar.

Captain inleder felfritt igen. Super fin, väldigt pigg eftersom jag inte han rasta dom igår. Men trots de var hovarna och inställningen på plats.

Lux hoppade felfritt han med. Inte super nöjd över känslan då det kändes väldigt av och på rytmiskt. Men han är inte heller tömd på energi, sen är uppvärmningen sjukt liten. Så det finns sina orsaker till att han inte kändes 100% med mig. Felfri runda ändå och han var ju glad.

Fia är trimmad inför imorgon. Joe ska hoppa en 130 klass nu i eftermiddag. Skönt att lägga sitt fokus på annat och vara i en annan miljö.

Min stjärna!

18 thoughts on “Äntligen Något på g

  1. Så himla gullig han är Joe! Bra jobbat idag! När är det dags att starta säsongen på Tore? Saknar honom i ditt flöde ♥️

  2. Hur ordnar du chaufför? Via någon förmedling eller är det någon du känner?

    Vad var det för fel på lastbilen? Supertrist när sådant händer!

  3. Fina starter ändå trots dålig uppladdning. Hoppas resten av helgen rullar på utan större störningar så du kan fokusera på att prestera! Lycka till 🙂

  4. Ganska coolt ändå, att när något i ditt liv verkar vara på botten, så har du ändå bättre resultat än någonsin 🙂

  5. Bra gjort även med knasiga förutsättningar! Minns när jag tävlade att Borås hade så liten yta för framhoppning. Har du möjlighet att värma upp på utebanan eller är den fryst? Håller tummarna för imorgon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.