Städat i sadelkammaren

Såhär ska det ju vara, min snälla mamma hjälpte oss idag att städa. Det blir svårt för oss att göra sådana saker när man både gör stall, fordringar och ridning själv. Tacksamt för ett extra öga när man har tid!

Känner mig lugn idag. Fick mycket gjort igår och var ute på en springrunda på kvällen. Svettades ut massa jobbiga känslor och var trött sen på kvällen. Det ska tydligen va den bästa medicinen att röra på sig och speciellt springa, även svettas när man mår dåligt. Vilket jag absolut kände. Jag motionerade ju dubbelt så mycket innan, inte alla dagar men de dagarna jag hade extremt mycket energi så de slapp koka i huvudet på mig.

Nu är jag tillbaka till rutinerna känner jag. Äntligen i lastbilen påväg till träning. Idag börjar jag att träna för en person. En tränare som jag hoppas att jag kommer klicka med. Behöver energi, inspiration och en utomstående trygghet. Som säger när det är bra och dåligt. Båda delarna! Utvärderar sen!

7 thoughts on “Städat i sadelkammaren

 1. Snyggt och ordning och reda! 🙂 Jag drömmer fortfarande om ett eget stall så jag kan organisera som jag vill. 😉
  Fin headerbild förresten!

  Vi ska till att flytta till våren och köpa nytt boende. Har vi tur kanske vi hittar nåt med ett litet stall – om prislappen är rätt!

 2. Hej, ett litet tips som hjälpt mig med liknande tankar är att lyssna på podden Johannes Hansen, massor bra fakta och metoder för mental utveckling. Riktigt bra!

 3. Föräldrar är ovärderliga . Speciellt i din bransch . Jag jobbar i samma bransch som du, men har tyvärr pappa och mamma 100 mil bort. TUNGT. Man behöver support och hjälp i denna sport. Krama din mamma. Snyggt som
  F*n blev det . Så
  Skap ska det vara alla dagar !

  • Haha, ja gud vad du har rätt Sunni – föräldrar (framförallt mamma) är guld värda inom hästsporten. Pappa må ofta stå för cash-en, men mamma är mamma, no matter what ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.