Onsdag – En dag kvar

Vad längtar Nellie mest över ?

Jo, såklart att komma på plats och flyttat hästarna, obvious! Men också att få komma igång med jobbet igen och rutinerna. Känner mig helt vilsen i att inte ha så många hästar att erbjuda utåt till kunder. Vi hade så mycket kunder ett tag hos oss och gjorde roliga affärer ihop. Vi har fått minska på det nu pgr av flytten. Man kan inte göra allt i ett redan stort projekt – att flytta hästar och hem. Så allt känns lite dött i vårt engagemang vilket stressar mig något otroligt. Men så tryggt och kul att ni fortfarande hänger på och väntar spänt på vad O.N sporthorses kan erbjuda till nästa år!

Igår i handlade vi det sista. Garderober för sadelkammaren, krokar där vi vill hänga grimmor och grimskaft , temat blir silver. Lite olika växter till stallet och några hyllor som ska in i sadelkammaren det med. Vi har satt upp larm i både stall / sadelkammaren som känns skönt. Sen får vi en fodervagn inom dagarna , Skönt att slippa alla små byttor överallt med foder. Nu har vi allt i ett och kan köra emellan gångarna.

Vad gör vi idag ?

Jo vi ska köra bort lite grejer. Som träns och lite annat smått & gått. Montera upp de vi köpte igår. Vi är nu nästan helt klara och det känns helt overkligt!

Jo. Vi ska sätta ihop hyllor, lämna av lite utrustning i sadelkammaren

En flytt tar energi . Men den laddas upp igen snabbt när man är på plats.

11 thoughts on “Onsdag – En dag kvar

  1. Gillar ditt säkerhetstänk kring din satsning. Och så fint det blir! Det tar energi att flytta, och särskikt när man blir sambo, alla rutiner. Men har man gjort rätt, så får man mer energi efter. Det kommer. En sak i taget. Det ska inte bara se bra ut, det ska kännas bra också.

  2. Det låter verkligen helt underbart hur ni tycks få ihop allt detta nya! Kanon! Och superbra att ni installerat larm, det är fan att det ska behövas men tyvärr gör det ju det. Sätt upp övervakningskameror också om ni inte hunnit med det redan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *