Snacka om att älska sitt kommentarsfält

Jag totalt älskar att logga in här och läsa alla era kommentarer i förra inlägget. Tror alla i hela familjen läst varenda kommentar. Så sjukt kul. Intressant med att läsa att vissa har samma yrken och hur olika i livet alla där valt yrkesmässigt . Otroligt intressant läsning.

Sen insåg jag vilken spridning jag har på läsare. Allt från stalltjejer, gymnasieelever till byggnadsledare på byggen. Även jurister till folk inom vården. Säger det igen, extremt spännande.

Det är ju viktigt de där med jobb. Vart man jobbar och vilka man jobbar med. Tanken slår mig ofta vad jag skulle velat göra om jag inte gjorde de jag gör. Skulle lätt velat jobba med media inom någon gren. Radio och TV är nog de som lockar mest . Men tillägger att jag älskar mitt jobb nu. Livet som de är. Även stolt över min mamma som valde att inte jobba kvar där hon jobbat länge utan valt att gå vidare . Jag blir så imponerad av sånt. Folk som vågar ta steg i den riktning man vill. Följa sina drömmar och inte bara ”stanna på ett jobb för att”. Man är så mycket på ett jobb så se till att trivas när du väl är där. Omge dig med ett team du tror på och som tillför dig något .

Fortsätt gärna kommentera inlägget innan.

Igår valde jag och kärleken att åka till Malmö. Jag skulle unna mig fixa min naglar och Olav skulle klippa sig. Vi käkade i Malmö med innan vi åkte för att kvälls hästarna. Lite egentid utanför stallet ihop.

Bilden la jag ut på insta med texten:

Hoppas bli 100 år gammal med dig

Det är exakt så jag känner med honom . Min bästa vän, kollega och livs kärlek . Visst tröttnat vi på varann ibland. Men ett liv utan han skulle bli så sjukt tomt. Så är det.

Trots ett liv i stallet unnar jag mig fina naglar. Valde en ljus beige nyans.

Ska jobba på idag. Ikväll ska vi passa vovvar. Mamma och pappa ska på Mia Skäringer i Malmö .

Sen ett sista tillägg . Jag och mamma började morgonen med att stödja @ellashjaltar

Lilla Cecilia föddes 2016. Hela livet framför sig. Tyvärr kommer lilla Cecilia inte överleva. Hon har den värsta formen av cancer och nu är det inte långt kvar. Hon har en önskan , få ett besök av en prinsessa i sitt rum. Utöver det behöver familjen ekonomisk hjälp för en gravsten .

Livet är så orättvist. Kan vi hjälpa . Kan vi alla swisha en liten slant. Vi tar varann i hand nu och hjälper en familj i sorg men framförallt Cecilia.

3 thoughts on “Snacka om att älska sitt kommentarsfält

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.