Mitt i veckan

Idag ska alla hästar ridas ut. Tyvärr inte Tore som fortfarande har lite ont i sin hov. Men övriga gänget rids ut på banan i skogen. Vi har ju en praktikant – Mirakel, så vi kan ta hästarna 3 och 3. Perfekt .

Nu är det 1 vecka ca kvar till flytt. Guuud, sinnessjukt så taggad jag är.

Älskar verkligen mitt sminkbord. Använder det så mycket. De är från Ikea, så även stolen. Spegeln är från Icon Mirror ( inget spons ) . Allt i köpt av mig själv , exakt som jag vill ha det.

Nästa helg ska vi börja riva tapeter i huset och fixa stallet. Nu börjar de roliga. Ska man ha vita väggar, beige eller ljus grå väggar? Så mycket roliga frågor just nu. Kan man älska livet lite extra så gör jag det.

9 thoughts on “Mitt i veckan

  1. Vi har målat vårat sovrum med kalkfärg grå skiffer ifrån jotun och är Såå nöjda! Mjukt och behagligt men inte tråkigt som ”vanlig” färg kan bli ☺️

  2. Åh va roligt!! =) Hade varit superkul att läsa om hur du tänker med träning av hästarna på nya gården =) Finns det paddock och ridhus eller kommer ni köra hästarna till ridhus ett par ggr/v tex =) Är ju helt förståeligt att man inte kan ha allt man vill på gården från början!! =) så hade varit så kul och inspirerande att höra hur du tänker och vad som är viktigt för er inför kommande vinter för att hålla igång träningsverksamheten på nya gården! Har själv köpt gård i år så sitter lite i samma sits med 5 hästar som ska hållas igång i vinter. Paddock och fantastiska ridvägar har jag och om jag har tur hinner jag få till ett miniridhus i år =) Men det är mycket som skall hinnas med och bekostas så det är roligt att se hur andra prioriterar renovering/utbyggnad =)

  3. Alltså vitt är väl bra om man ska göra det ”luftigt” men annars ser det mest ut som ett sjukhus när allt är vitt….. men men det är ju ni som ska bo i huset och inte jag. =)

  4. Håller med kommentaren ovan att inte har vitt. Men ser fram emot att ser bilder hur det blir, lycka till och kram <3

  5. Jag har vita väggar vilket gör att det är väldigt lätt att designa/dekorera lägenheten med olika färger; tröttnar jag på en färg på gardinerna så kan jag byta till vad som helst. Det gillar jag med vitt – att det är så enkelt att förhålla sig till 👍

  6. ljus ljus grå tycker jag är suuuuperfint! Det är lite roligare än vitt men ändå lätt att stylea. Har dock vitt hemma hos mig för jag har inte riktigt lust att måla om hela lägenheten, men om jag skulle så!

  7. Jättetips!!!!!!!!!!! Kolla tapeterna som adamsbro har. Så sjukt fina och passar verkligen på en hästgård! Älskar den med hästskor. Kolla in!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.