Gårdagen & måndag

Vi åkte in till Malmö igår och mötte upp Sara och Tom för middag. Trevligt och kul att vi kan umgås gemensamt och att Olav har någon att hänga med som dessutom utövar samma sport. Roligt för honom också.

Vi åt på Mando. Kycklingen jag åt var super god. Kan rekommendera den restaurangen. Väldigt bra mat faktiskt och trevligt på uteserveringen. Vi kom hem runt 22 snåret och kollade sista avsnittet av en serie som vi påbörjat och sen somnade Tilo och då passade vi också på. Trött när jag vaknade men har kommit igång nu.

Selfie i bilen!

Fia först ut idag. Hon gillar den nya sadeln och jag älskar den ännu mer. Sitter mycket bättre och kommer om/ närmare alla hästarna. Vi har byggt upp en lång linje med travbommar så att de blir uppmärksamma , får jobba på deras tramp samtidigt som de ska vara aktiva i rytmen. Fia fokuserar lätt bara på linjen och faller ur efter, men efter ex antal gånger så sitter det bra och då är även galoppen automatiskt mer igång.

8 thoughts on “Gårdagen & måndag

  1. Känner du dig någonsin osäker på Malmös gator med tanke på vad som pågår där? Staden har ju ballat ur med alla bombningar och skjutningar.

    • Jag bor i Malmö och kan säga att ja det har blivit obehagligare på sistone, speciellt i mörkret. Sen så lär man sig vilka ställen som är mindre säkra osv och försöker alltid gå i grupp. Till slut tänker man inte på det 🤷🏼‍♀️Vet dock inte hur Nellie känner kring det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.