Min fina Tore

Som jag skrev i ett inlägg innan så drog Tore skon snett och sömmarna drogs halvt snett ut. Jag kontaktade Hovis på tävlingsplatsen om min Hovis inte skulle hinna komma. Självklart är Micke grym och hann komma tidigt och slå på och b skon.

Vi åkte till Elmia.

Fick ett sms av Hovis att han märkt av värme i just den hoven. Så vi skulle hålla koll. Vi har kollat honom med alla ögon vi har. Min magkänsla säger dock efter dagens klass att inte hoppa finalen. Han hoppade strålande, men rev kombinationen . Min magkänsla säger att något står honom . Visst, vi kan dra av och slå på skon igen. Men Tore har specialskor så vill inte mixtra med det med annan hovslagare . Min magkänsla KAN ha fel. Men just nu sätter jag Tore i första rummet och prioriterar han. Han skulle hoppa alla dagar i veckan med mig och Smilla. Men känslan ljuger sällan . Tror nån söm eller liknande ömmar.

Vi åker hem imrogon och ringer Hovis som får kolla i lugn och ro. De kommer andra tävlingar .

Så stolt över hur fint han hoppade. Älskade Tore.

Vi hälsade även på hos CWD. Så glad i min nya sadel. Kommer göra ett separat inlägg om det.

13 thoughts on “Min fina Tore

  1. Följ magkänslan! Är den fel har du bara missat en tävling. Är den rätt har du hjälpt din vän att slippa smärta och obehag. Klokt men framförallt moget beslut ❤

  2. Klokt. Tycker sällan man har fel m sin magkänsla. Ibland önskar man ju det el kanske väljer att strunta i att lyssna på den det brukar aldrig sluta väl. Bra och klokt beslut av dig! ♥️

  3. Så moget och klokt av dig! Du sätter verkligen hästarna före och det är så skönt att se, du är en bra förebild Nellie 👍

  4. Självklart tråkigt men klokt beslut! Såg din runda igår och du rider verkligen mjukt och med ett självsäkert lugn, så kul att se.

  5. Helt rätt! Fan Tore ställer alltid upp i vått å torrt, när magkänslan säger ifrån å hoven redan är varm, nej då får du ställa upp för honom oxå😊Bra där Nellie som inte hoppar fler rundor på just denna tävlingen! 👌🏻I like!

  6. Så värt att följa sin magkänsla, den är inget hokus pokus som en del vill få det till utan den del av oss som tar in helheten, känslor och ser saker vi inte sätter namn på rent logiskt. Med oss själva, djur och andra människor är det den som är sann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *