Helg

Hej på er. Idag fodrade vi 07:00. Sen la vi oss i lastbilen och sov en timme till. Så trötta.

Nu är vi full gång med mockning. Alla hästar ska gå rundan ute idag. Sen ska vi ta ner staket . En Lördag vi ska vara ute mycket iallafall 😉

Hur ser er Lördag ut?? Nåt kul på G??

En fråga. Har en häst jag skulle vilja prova denna på? Har någon här erfarenhet av den? Bra eller dåligt? Väldigt nyfiken på respons.

17 thoughts on “Helg

 1. Jag märkte ingen skillnad, men min häst var också vääääldigt tokig 😝 kanske fungerar på hästar som blir mer ”introverta” när de är spända, istället för helt crazy

 2. Vet flera som använder den och tycker att den funkar men själv märkte jag ingen skillnad, är nog lite från häst till häst så alltid värt att prova!

 3. Har en häst som var väldigt bakskygg och nervös på framhoppningen och satte på denna i kombination med vadderad huva, hjälpte enormt mycket. Köpte min i galoppshopen på Jägersro hos Bea!

 4. Har på min tävlingshäst som varit väldigt stökig i finkan funkar på honom. Dessutom är han inte lika hingstig längre på tävlingarna.

 5. Har en häst som blir otroligt stressad vid resor. Jag fick tipset att sätta på denna dygnet runt i 4 dagar innan resa. Så den hann ”verka”.
  De är de bästa jag gjort. Nu får han ha den vid resor och tävling.
  Den andra har jag fått känslan av att han blivit allmänt lugnare, han är en halv gangster annars. Dock har jag den på honom och vid tillfällen där han blir lite stress utsatt. De är då han varit som värst.
  Sen om den funkar på alla, de tror jag inte. Men mina två gjorde de på !

 6. Verkar vara hokus pokus om man läser om den. Har nog mest effekt på ryttarens tankar =)

  Vi har ridit hem 11 av våra hästar från sommarhagen till lösdriften där de ska gå i vinter. Superhärligt!

 7. Har den på en av mina hästar vid behov och upplever en liten men ändå en effekt. Får känslan av att hon blir mer mottaglig för mig och mindre för allt som händer runtomkring. Testat på en annan häst där märkte jag ingen skillnad alls tyvärr så varierar nog från häst till häst om den fungerar eller inte. Tycker ändå det är värt att prova om man har möjlighet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *