Mina hästar hoppar som stjärnor

Vart iväg & hoppat hästar idag. Som de hoppade – wow. Tornado glänste och känns så extremt fin nu. Eller alla var så fina. Känns väldigt kul att få åka till Billdal nästa vecka med 4 fina hästar. På Söndag tävlar Olav här i Skåne.

Alfab har i detta nu broderat våra nya schabrak . Så taggad att få se dem. Vi valt ut snygga färger & med såklart Alfab loggan med vår egen ON.Sporthorses. Nu återstår kavajerna & jackorna. Tanken i framtiden är att alla som köper häst av oss, ska få snyggt täcke med sig.

I helgen väntas bara tråkiga saker som att plocka ner stängsel, som sedan ska flyttas till nya gården. Ett måste. Vi stängslade ju egna hagar när vi flyttade till stallet vi står nu. Bara att plocka ner igen för att sen flyttas till gården.

Kul att fått så mycket bra feedback på förra inlägget om pengar. Det är så sjukt risky att ens röra det ämnet. Vissa strör de om sig medans vissa är mer sparsamma. Det är en öm punkt för många. Men kändes inte som nån blev ledsen eller arg. Alltid nåt 🙂

Ni hittar en film från hoppningen idag på min insta @gonzanellie

7 thoughts on “Mina hästar hoppar som stjärnor

  • Men, alltså… Jag har sett dig promota din blogg nu på otaliga andra bloggar, och själv tycker inte jag det är särskilt snyggt att sköta det på det viset. Det räcker nu. Vi har säkert alla läst om din nystartade blogg vid det här laget, du har gjort reklam, bara låt det vara nog nu.

   • Kunde inte sagt det bättre själv 😂
    ”ligger redan på topplistan”
    JA kanske för att alla just nu måste klicka sig in för o se vem stjärnan bakom detta tjöt är 😂👏🏻 att

    • Bittra människor. Varför kan vi inte stödja och hylla varandra? Varför måste det vara fult och drygt att försöka synas på en större kanal? För att nå framgång måste man väl kämpa. Syns man inte finns man inte. Att kommentera och visa sig väcker intresse.

     • Fast allting har sin tid och plats.

      Tänk om alla skulle vilja utnyttja Nellies blogg till sina egna intressen?

      Då skulle kommentarsfältet bestå av 5000 inlägg där kreti och pleti hade skrivit om sina bloggar, annonserat ut prylar de vill sälja och allt möjligt annat.

      Kommentarerna ska väl ha någon anknytning till inlägget?

     • Inte bittra alls, och hade jag sett ETT inlägg om den här bloggen hade det kanske varit en sak, men nu är det spam och inget annat! Hos mig väcker det inte intresse alls längre nej, känns bara irriterande och småaktigt att försöka åka snålskjuts på en stor hästblogg. Och som någon annan skrivit här under så hur skulle det se ut om alla började promota sina bloggar och annonsera etc etc här? Detta är en blogg, inget öppet hästforum! En gång räcker att tipsa om sin blogg, sen räcker det!

 1. Jennifer: du gör bara skit för dig själv genom att tjata om din blogg – gör definitivt att jag inte kommer att gå in där mer (bortsett från att jag finner den ointressant).

  Du må ligga på någon topplista just nu men det lär snart vara över med dina 15 minuter i rampljuset. Trist att du utnyttjar andras bloggar så här genomskinligt och tjatigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *