Morning kl 11

Idag fick vi fri, vi vaknade nyss vid 11 tiden. Kände mig helt snurrig & nästan för avslappnad, inte riktigt van vid den känslan. Men så skönt. Vi kollade ju auktionen igår, om jag ska vara ärlig var det inte den bästa hittills av alla åren tycker jag. Elmia (Jönköping ) kanske blir bättre. Men igår kändes den ganska trött. Kan inte uttala mig om vad, kan inte sätta fingret på det riktigt. Men förra åren var mycket bättre iallafall för mitt tycke. Trots det hade vi en trevlig kväll och såklart är det alltid intressant att sitta och kolla för att bita sig in ännu mer i stammar, hästar osv.

Såhär såg vi ut. Fick en del frågor om jackan och det kommer info i veckan. 100%!

Lediga idag vilket innebär fria planer. Vaknade och Olav sa att jag inte skulle tänka utan att han hade lite planer. Fick välja mellan tre alternativ och det lutar mot att vi börjar med en fika inne på flyinge och kollar 145an finalen och sen åker vi och käkar en lunch inne i ystad. Avslutar kanske med en bio. Vi får se. Nördiga i häst står väl vi för. Trots att vi är lediga så inkluderar vi det nästan alltid om vi kan. Men jag tycker det är väldigt kul att se på håll om jag ändå inte själv tävlar. Liksom följa med och se hur andra rider, hur de ligger i form osv. Få koll på deras hästar i de större klasserna. Intressant.

11 thoughts on “Morning kl 11

   • Vilka snälla föräldrar som gör ert yrke och sköter företaget när ni vill vara lediga. Skönt med den uppbackning som vuxna.

    • Eller hur, Nellie har verkligen fantastiskt snälla föräldrar som ställer upp så till 110% och har hjälpt henne hela vägen och fortsätter hjälpa henne att göra det möjligt att satsa på hästar och ridsport och leva det livet. ENORM eloge till dem, fantastiska människor!

    • Ja hon verkar ha väldigt snälla och stöttande föräldrar, men man får nog inte glömma att Nellie förmodligen har gett väldigt mycket till dem också.

     • Ja det får man ju verkligen hoppas (och ärligt talat borde man väl kunna förutsätta det) med tanke på allt de gjort och gör för henne 🙂 Vore ju förskräckligt om hon INTE gav tillbaka på de sätt hon kan då 🙂

   • Rider dina föräldrar någon gång? Jag förstår ju att de inte tävlar, men jag menar mer skrittar ut lite grann eller så? 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.