Heldag i stallet

Vilken dag. Endast 4 grader imorse . Brr. Sen på dagen klarnade det upp och blev sol. Kallt, men sol. Bästa kombon.

Olav hämtade upp Erik i Malmö . Sen red vi alla ihop under dagen, käkade lunch osv. Väldigt duktig kille. Så kul att kunna ha han här i Skåne några timmar .

Hoppade Newton idag för första gången. Lågt, lydnad men ändå lite kul. Han är såå fin. Vilken extremt fin 4 årig häst alltså . Ren fröjd att få ha han i stallet . Väldigt nöjd med passet idag. Lättlärd kille. Med mycket kvalite.

Ikväll väntas auktionen i Flyinge. Ska bli kul att följa helt klart. Även om vi inte ska köpa ska de bli kul att följa på plats. Är det nån läsare här som ska följa auktionen ??

Förra hösten inleddes kanske mitt viktigaste jobb någonsin, BRIS idol. Det är en ständig kamp vi aldrig får sluta hålla på med. Tack BRIS för jag fick jobba med er.

5 thoughts on “Heldag i stallet

  1. Fattar ej varför du ganska ofta lägger in helt irrelevanta texter med bilder i inläggen. Syftar då på BRIS. (Absolut superviktigt arbete!!!) men vad har det med att ni ska på auktion att göra? Eller menar du på att det är höst i år igen och du därför lägger in lite info och bild om den kampanjen från förra hösten? Bara fundersam..(:

      • När jag såg bilden så tänkte jag ”var detta bara ett år sen??” Det känns som om det var jättelänge sedan du publicerade den nyheten!

        BRIS är verkligen en så himla viktig organisation 💕

  2. Var det någon särskild anledning till att denne Erik besökte er? Är det en kompis, samarbetspartner eller vad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.