Lång dag igår- frånvarande

Halloj på er. Hoppas fredagen har börjat bra. Min började med tävling vilket är bästa starten på en fredagsmorgon. Tävlade till sent igår med Fia och hade en bom ner. Även idag en bom ner i slutet på banan.

Grejen är med henne att hon har ju vart väldigt tjafsig i munnen vilket har lett till att jag ibland fått överrida henne på vissa distanser för att komma rätt till hindret. Nu har jag hittat ett bett som hon gillar plus att hon har blivit så himla lydig. Så att både komma in , nytt bett och en helt ny Fia som är lydig är så nytt för mig att läsa av. Där av det så är jag inte så irriterad över en bom då rundan i sig är bra och känslan på henne är mycket bättre än förr. Nu ska bara mitt huvud ställas om till att hon faktiskt väntar nu och inte käftar upp med huvudet emellan distanserna. Kan nu tex säkert sätta på en liten sporre för att ha något extra samt våga gallopera & ha en level till.

Hon är duktig & positiv. Men när man utvecklar en häst så kommer ju dessa momenten också där de mognat & förändras. Som en ny häst!

Longerade henne imorse för att få igång kroppen lite och bort med träningsvärk idel klassen sent igår. En pandy startar jag med typ varje morgon för att piggna till.

Planerna för fredagen är oklart. Men är sugen på att göra något mysigt eller kul!

2 thoughts on “Lång dag igår- frånvarande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *