Hästar åt sidan. Rena kläder, dukat bord och hångel ;-)

Det är Fredag. Redan tävlat 2 dagar denna vecka. Första veckan med praktikant i stallet. Två provridningar och ny häst anlänt. Idag fanns det 3 val. Utgång , däcka med film i sängen eller mysig middag på tumanhand . Vi valde det sista. Vårda vår relation utöver arbetet ihop 7 dagar i veckan.

Vi lever vår dröm, men är även kollegor. Det kräver sin finess att få det att fungera . Det gör det. Vi är extremt kära i varann jag och Olav. Men kan vara dåliga på att slita oss från stallet och det där sista passet i stallet. Idag gör vi det. Middag, hålla handen, dukat bord och efterrätt. Man pratar allt som inte rör häst.

Jeans // Levi’s

Tunika // Stylein

Jacka // Zara

Skor // RM Williams

Jag älskar hösten. Kläderna. Den krispiga luften och de röda kinderna man får. Love it.

Imorgon kommer Erik till oss i Skåne . En fett duktig upcoming ryttare som ska vara med oss en dag. Sen blir det auktion på Flyinge på kvällen .

Trevlig Fredag

12 thoughts on “Hästar åt sidan. Rena kläder, dukat bord och hångel ;-)

 1. ”Det märks så tydligt att ni gjort slut” och blablabla.
  Haha småler faktiskt lite åt alla som gick bananas för en vecka sedan.

  Men kul att höra att ni har det bra, att ni lever drömmen och att ni får allt att fungera. Du förtjänar att ha någon och något som du trivs med och som förstår dig, dina drömmar och är på samma bana. Heja heja!

  • Haha jaa alltså förra veckan spårade ju vissa ur i kommentarsfältet 😆

   Nellie och Olav, det är så roligt och häftigt att få följa dem – att de lever sina drömmar tillsammans!

  • Jag står för vad jag skrev.
   Det var en klickbait från Nellie, hon lyckades.

   Men jag är glad att jag hade fel!

   • ”Clickbait” – en term som är känd även för många svenska läsare. Du ser dem ofta när du skrollar i ditt flöde på sociala medier, rubriker som ”Du Anar Inte Vad Som Händer Sedan” eller ”Du Kommer Inte Tro”

    De enda som vilseleder läsare här är ni som hela tiden måste leta fel och klanka ner på i princip allt Nellie skriver om och hur hon skriver. Samt kommer med egna slutsatser om Nellie väljerv att låta bli att svara på vissa frågor .

    Det Nellie gör är att inte skriva om vissa saker. Det är INTE en clickbait.
    Förmodligen anser hon att det är en privatsak. 😊

 2. Att få en relation att fungera kräver sitt engagemang. Om man sedan på köpet även har, förutom en privat relation en yrkesrelation, så kräver den ännu mer för att fungera. Att vara tillsammans så många timmar på dygnet, med allt som både jobb och det privata berör, ja då är det väldigt viktigt att man hittar balansen i allt.

  Det är inte lätt, och det finns inga garantier att man lyckas. Men försöker man, och redan i början tänker på att dessa små stunder i vardagen behövs för att må bra, ja då är chansen betydligt större att man lyckas och att relationen klarar av alla de påfrestningar som tyvärr dyker upp, förr eller senare. Nu vill jag inte verka vara en dysterkvist, men efter att ha levt i samma relation i 34 år har jag upplevt både toppar och dalar, och vet att det behövs mycket ” arbete” för att få en relation att fungera ( men så väl värt det på alla sätt om kärleken finns där och båda verkligen vill ♥ )

  Tycker att ni båda gör helt rätt som lämnar allt jobb och bara är Nellie & Olav en kväll. Sen vad man väljer att göra, ja det är helt upp till vad varje par tycker är trevligast och mysigast att göra tillsammans. Nu är jag inget proffs på just relationer eftersom jag varit tillsammans med samma man i så många år. Men det både jag och min man har lärt oss under alla dessa år är att kommunikationen är superviktig! Att prata med varandra, även det som är jobbigt och svårt. För berättar man inte hur man själv känner eller upplever det är det jättesvårt för ens partner att veta vad man känner, tycker eller vill. Många gånger kan man tycka att hen ”borde förstå” men tyvärr är det inte så enkelt. Ingen av oss är tankeläsare så enda sättet att få ens partner att verkligen förstå ens känslor och önskan, ja det är att sätt ord på den och förklara. Låter enkelt att bara prata, men oj så svårt det är att utelämna sig själv. För just där och då, när man tar bort hela sitt skydd och blottlägger sig totalt, då behövs det att det man ger blir varsamt och väl mottaget , men också att man själv är så stark att man vågar öppna sig och sätta ord på det man känner ♥

  Önskar alla en underbar lördag var i livet ni än befinner er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.