Ledig dag från bloggen

Godmorgon på er. Alla hästarna fått frukost. De kan vara de bästa ljudet i världen med deras tuggande munnar fulla med hö. Harmoni

Jag unnar mig en ledig dag från bloggen idag. Har viktiga starter i helgen och vill fokusera på dem.

Ha en strålande fin dag alla fina människor.

14 thoughts on “Ledig dag från bloggen

 1. Ja det gör du rätt i, som en del föreslagit, kanske stäng av kommentatorsfältet ett tag? Så du slipper bli upprörd över dumheter folk skriver. Ha det så fint och lycka till i helgen. =)

 2. Vill inflika att det har varit väldigt trevliga inlägg om hästarnas och din träning nu! Intressant att höra om hur du tänker kring omställningen från ute- till innesäsong
  Lycka till i helgen!

 3. Tycker det är klokt att ta ledigt och fokusera! Jättebra att du också skriver ett inlägg om det och inte bara försvinner som många bloggare gör… Lycka till i helgen!

 4. Du skriver ju i princip oftast bara endast ett inlägg nu för tiden och nu har du ju gjort detta inlägg satt.. 😉 Men ha en skön torsdag!

   • Många gånger skrivs det ju bara samma sak som varje dag i stallet satt nja, ibland kommer det roligare inlägg och hoppas fortfarande på bättre uppdatering som förr!

    • Ja, tråkigt.

     Har man bloggat i många år borde det ta ca 10 minuter att skriva ett blogginlägg så inget som man behöver ta en paus ifrån.

     Å andra sidan är det frivilligt att läsa så är man inte nöjd med inläggen kan man hitta mer intressanta bloggar.

     • Det är nog inte själva skrivande hon känner att hon vilar från, utan negativa läsare som er:)
      Jag tycker att många inlägg innehåller mer än: ”jag tar en paus idag.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *