Jag delar inte med mig!

Godmorgon på er. Glad idag och pigg. Men blir så trött av att gå in här och läsa alla trötta / elaka kommentarer. Kan jag få en chans att berätta planerna ? Hur vi tänkt och vad som komma skall. Jag har inte ens presenterat vilken gård de är utan det är bara massvis med spekulationer. Detta leder till att jag faktiskt inte kommer svara på frågor och dela med mig om just det här. Många av er kan inte bete sig i kommentarsfältet , väldigt tråkigt för er som har en trevlig ton. Men som sagt, jag tappar suget. Ni får vänta tills jag vill och om jag vill. Däremellan så kan ju ni sitta och tävla om vem som har bäst eller sämst värderingar .

Sanningen är ju bara det att ni vet ingenting vilket är helt normalt. Men jag väljer ändå att visa lite och uppenbarligen om jag visar en del redan nu i början så kommer ju mer. Om man är då så ivrig & gärna vill se & veta , då är det ju bara att vänta till det kommer mer. Men dålig ton, spekulationer som dessutom är helt fel med felaktig fakta tappar jag lusten.

Nelson åkte igår iallafall till sin nya familj. Han kommer få det super och de bästa förutsättningarna i mina ögon.

Jag shoppade på Emporia igår lite höstnytt. Kom inte ihåg när jag köpte kläder sist. Två byxor ifrån Gina & en topp. Underkläder och en body från Hollister. Tips är att kika på Gina , väldigt fina kläder och speciellt deras nya kollektion på byxor är toppen.

Tråkigt. Känner mig sjukt omotiverad att lägga min tid här just nu. Det känns så hårt & tråkigt. Förstår inte riktigt vad jag gjort för att få läsa allt strunt. Ha en bra dag!

42 thoughts on “Jag delar inte med mig!

 1. Förstår din känsla Nellie och du ska alltid följa det som känns rätt för dig!

  Personligen tycker jag att det har blivit mer och mer roligt att följa din blogg, jag har följt dig sedan våren 2014. Tittar in varje dag. Så glad att du har träffat Olav och att ni bygger upp er verksamhet tillsammans ☺️

  Väldigt tråkigt att det finns dem som inte kan hålla en god ton, det drabbar alla oss andra också och framförallt dig och dina nära!

  Keep up the good mood! Och följ alltid din känsla, det som känns rätt för dig! Jag tycker att ni gjorde rätt som köpte egen gård, jag är uppvuxen på egen gård och skulle aldrig vilja ha det annorlunda. Att alltid ha hästarna hemma är lyx 😍

  Önskar dig en fin dag 😊
  Kram!

 2. Själv hoppas jag du kan försöka att bortse från tråkigheterna på bloggen, och istället försöka komma tillbaka lite som mer renodlad hästbloggare där vi kan få ta del utav din vardag med hästarna i stallet! Då kanske du också leder iväg spåret lite grann från hus/flytt/gård osv, och in på själva hästeriet!? Tycker det känns såå länge sen man fick läsa lite roliga hästinlägg nu, men jag förstår såklart om din inspiration tryter i nuläget med kommentarer och det… Allt gott!!!

 3. Men herregud Nellie! Vad folk skriver!? Ingen ska behöva läsa sånt strunt. (&nu läste jag 1 % av kommentarer)

  Lycka till på nya gården!

 4. Kan du inte ha nån som granskar kommentarer innan publicering? Det blir ju en enorm energitjuv med negativitet i kommentarsfältet. Eller så stänger du av kommentarerna helt? 🤔

 5. Nellie Jag förstår helt och hållet kanske du bör stänga av kommentaravsnittet
  men när jag läste de genomsnittliga otäcka kommentarerna eller alla spekulationerna undrar jag ibland om det skulle vara samma 1988 när Michael Jackson köpte Neverland Ranch och Internet skulle ha varit som det är nu om fansen skulle ha kommentarer och spekulationer som de gör här nu

 6. Tråkigt att du ska behöva ta så mycket skit. Allt handlar bara om avundsjuka! Det viktigaste är att ni är nöjda över erat köp 😃 Att bo på egen gård är de bästa som finns när man har hästar ❤️ Inget tjafs & man kan göra precis som man vill utan att någon behöver bry sig ☺️ Stort lycka till med nya gården & med kärleken ❤️

  • Men kan vi snälla bara lägga ner ”allt handlar om avundsjuka”, för så tror jag verkligen inte att det är.
   Säger inte att Nellie eller nån annan ska behöva ta massa skit, men ”allt handlar bara om avundsjuka” är den tröttaste lögnen det här året.

 7. Vi väljer alla vad vi vill fokusera på.
  Det handlar om att styra sina tankar och mål.

  En människa bakom ett inlägg som du aldrig träffat och som du med all sannolikhet aldrig skulle vara vän med i.r.l. ska inte tillåtas påverka dig eller ditt val i ditt liv.

  Lägg fokus på din styrka, din framgång och allt du älskar och uppskattar i livet. Det kommer att ge dig energi och motivation att skriva en positiv blogg.👍🏻

 8. Tyvärr blir det ju så att om du väljer att inte svara på frågor så kommer det fortsättas med spekulationer och att andra säger istället.

  • Fast de är inte okej att spekulera öppet, om dessutom felaktiga saker . Sen vad du tänker uppe i ditt huvud eller tror är en annan sak. Men öppet här på min sida är inte okej!

  • Bullshit.

   Vissa människor kommer alltid att fortsätta…. hur mycket svar o förklaringar dom än får så är det aldrig nog.
   Det är en sak man lär sig med åldern… och det är otroligt skönt när man vågar låta allt sånt passera och känna att man mår bättre av att inte ”föda” människor som har ett visst beteende. 🤫

 9. Vill bara säga kram till dig Nellie!
  Det är obehagligt många ggr att läsa hur vilt främmande personer skriver som om de vet saker som de inte vet.
  Jag blir på riktigt ledsen när jag läser hur personer (vissa) flyger på dig i ord….

  Håll huvudet högt tjejen, jag vet att det kan vara svårt att göra det när det går in på djupet, men det är enda sättet tror jag. Samtidigt är det bra att du inte är ensam, utan har din familj och Olav med dig – det är mycket tuffare att bära saker helt ensam och att vara det.

  Stor, stor kram i tanken, blir som sagt tårögd av vissas attityder och att läsa hur du mår av att läsa dem….

 10. Usch va hemskt det är att läsa sådana kommentarer, undrar då hur det känns för dig?! Jag förstår inte vad det är med folk som måste sitta bakom skärmen och tycka så mycket, och sen dessutom skriva det. Passar det inte men sluta läsa då. Det är ju din dagbok som vi har den äran att läsa.

  Tycker du är en grym förebild och är imponerad över ditt härliga driv!

  Hoppas du får en fantastisk helg!

 11. Det är tråkigt med kommentarer som tar och inte ger energi 🙁 Jag personligen tycker att det är ett klokt beslut av dig Nellie att inte berätta mer om gården, flytten mm förens du känner att du vill dela med dig av det. Det viktigaste är att ni är nöjda över köpet och att gården passar för det ni vill använda den till. Jag är glad för er skull som har hittat ett nytt hem där ni kan fortsätta växa som personer och företag <3

  Jag tycker att det är otroligt roligt att läsa dina inlägg och följa din vardag med familj, vänner, shopping, hästar, tävlingar mm. Men jag måste erkänna att det är lite extra roligt att få läsa inläggen om alla hästarna, speciellt då jag själv inte har egen häst längre.

  Jag vill önska dig, Olav och din familj en trevlig helg 🙂

 12. Det är precis det här jag har varit orolig för. Att folk suger ur Nellies energi så hon inte orkar blogga mer. För mig skulle det vara en stor förlust. Förstår inte folks behöv av att skriva allt man tänker. Var snäll el var tyst typ. Så kul m gård vi älskar det tror ni kommer känna samma! Hoppas att du på något sätt klarar att se förbi de dumma kommentarerna Nellie! ♥️

 13. Varför inte bara stänga ner bloggen i ett halvår-år? Halvdana inlägg och otrevliga kommentarer är ju inte till glädje för någon, så bättre att strunta i det helt ett tag?

 14. Jag röstar också för att stänga av kommentarerna ett tag så att de elaka kommentarerna får bara va tysta ett tag och ”tänka efter”, kan inte fatta varför alla anser det ok att va elak och spekulera över ditt och datt och sen anse att du Nellie ska stå ut med det för att du valt att ha blogg, det e ju lite långsökt kan jag tycka. Att va bloggare betyder INTE att man ska dela ALLT!
  Så glad för er skull över ert nya hem och känslan att få nyckeln i handen måste va helt magiskt!

 15. Är en 40+ mamma så läst din blogg i flera år! Blir lite mörkrädd av alla som vet o kan bäst bland kommentarerna. Lätt o gömma sig bakom en skärm o skriva massa strunt.

  Stort lycka till med allt i framtiden o ta hand om dig!

 16. Medhåller faktiskt vad som skrivit längre upp, att du borde ha någon som läser kommentarerna innan det publiceras. Jag har följt dig många år och tycker det är trist att många måste spekulera i vilken gård ni köpt osv osv istället för att vänta tålmodigt på att du visar. Dom energitjuvarna behöver inte du i ditt liv när du ändå har så mycket på ”ditt fat” som det är.
  Sedan håller jag med en annan som skrivit en kommentar om säkerheten på er/din nya gård. Skaffa ett bra övervakningssystem och kanske grind osv in. Stalkers finns överallt och dom vet inte vart gränsen går tyvärr.
  Styrkekram till dig och fortsätt med ditt fantastiska jobb!

  • Jag fastnade vid en mening där: ”[…] att vänta tålmodigt på att du [Nellie] visar”

   Ska man vara riktigt krass så skulle jag säga att orsaken till frustrationen bland många av läsarna grundar sig i det faktum att hon aldrig visar; utan istället gång på gång skriver ”jag berättar imorgon” utan att faktiskt berätta.

   Sen stämplas majoriteten av den konstruktiva kritiken hon får från äldre läsare som ”hat” i de yngres ögon och då uppstår konflikterna.

 17. Grattis igen till gården!! Tycker det ska bli superkul att följa o det är så kul med alla nya hästar som kommer och går och att få följa med på eran resa! 😀

 18. Jag tycker inte att du ska moderera kommentarerna. Då får du ett falskt kommentarsfält och det kommer att märkas. Låt folk babbla men låt någon annan läsa kommentarerna åt dig och avgöra vilka du ska svara på. Isabella Löwengrip t.ex. får enormt mycket kritik och negativa kommentarer men väljer att inte gå i svarsmål, vet inte ens om hon läser dem. Om du bara släpper igenom det positiva blir bilden falsk och det vinner du inget på. Även fastän jag fattar att du är irriterad och frustrerad. It comes with the territory, tråkigt nog. Men gör också kommentarsfältet levande, om nu det är någon tröst.

  • Instämmer med Lena.

   Och förstår att det ibland är svårt men försök ändå att inte bry dig om vad vilt främmande personer tycker.

   Det viktiga är väl dina närmastes åsikter, resten behöver man inte ens läsa om man inte vill.

   Att radera kommentarer och bara släppa igenom de som stryker medhårs lyser igenom.

   Och jag tänker att de som kommenterar elakt/ korkat ofta faller på eget grepp så att säga, dvs framstår som just elaka/ korkade.

  • Förstår till viss del din tankegång, men att bloggen blir ”levande” av skit och mobbning……ja det vet jag inte om alla de som utsätts för det i sina liv kan relatera till…..Jag skulle då ha svårt att tycka att mitt liv skulle vara ”levande” av att utsättas av de som Nellie utsätts för här i sin egen blogg. Men jag kanske är för gammal för att anse att elakheter gör livet ” levande”??

   • Absolut håller jag med om att obehagliga och kränkande kommentarer ska sållas bort, såna som bara är avsedda att såra och förnedra. Absolut. Men nyfikna spekulationer kring den nya gården tycker jag inte faller under den kategorin utan visar mest på att läsarna är intresserade och skvallriga – det senare är kanske störigt men de tycker jag är sånt man isåfall ignorerar och struntar i att läsa, hellre än att stänga ner ett helt kommentarsfält. Det är en knepig balansgång men ett någorlunda öppet kommentarsfält är nödvändigt för en levande blogg. Förutom, då, de grövre avarterna av kommentarer givetvis.

 19. Antingen så skaffar du någon som kontrollerar ditt kommentarsfält eller så stänger du helt enkelt det helt i ett tag. Folk läser men folk behöver inte alltid kommentera.

 20. Så otroligt tråkigt att folk inte kan respektera en sån enkel sak.. De är erat hem och eran trygghet. Förstår att de är tråkigt och omotiverade när saker händer som gör att man känner sig besviken. Men jag hoppas du glädjs mitt i allt och förstår hur mycket du är värd detta efter år med slit! Ta allt i din takt och jag ser framemot allt som kommer hända och allt som väntas.

  Återigen verkligen lycka till med allt!! De här är du så värd efter allt❤️

 21. Hej Nellie,
  Jag brukar inte kommentera på din blogg men något jag kan störa mig på hos dina följare som kommenterar;
  Någon ställer en fråga till dig i kommentarsfältet och en annan följare tar sig friheten att svara åt dig?? Jag tycker knappast det är särskilt ”hjälpsamt” snarare besserwisser. Om någon frågar dig hur du till exempel resonerar kring att sälja en viss häst, ha hö på stallgolvet eller hagvistelse; så behöver inte någon annan ge sig själv rätten att spekulera och svara på frågan.

  • Jag håller egentligen med men samtidigt så svarar Nellie mycket sällan ens på sådana harmlösa frågor vilket är himla synd.

 22. Stäng av kommentarsfältet eller ta en paus från bloggen. Det känns som du tar åt dig väldigt mycket av det folk skriver, och jag tror inte att det är bra för dig. Jag förstår absolut att det kan kännas jobbigt att folk spekulerar, men samtidigt, vad förväntar du dig när du berättar lite och sen inte svarar på frågor? Klart att folk spekulerar då. Vill du inte svara på läsarnas frågor och inte vill att man spekulerar så kanske det är bäst att inte dela med sig alls eller stänga av kommentarerna.
  Det är din blogg och du skriver vad du vill, men det känns lite konstigt att du blir förvånad över att folk frågar saker och spekulerar. Du har ändå bloggat i många år och är nog medveten om att saker du skriver sätter igång diskussioner.
  Det känns som du ofta tar saker på fel sätt. Du verkar ta åt dig och har taggarna utåt väldigt ofta. Du avgör vad som känns ok för dig, men min åsikt är att det är få elaka kommentarer på din blogg. Ja, många åsikter och konstruktiv kritik, men inte mycket som är elakt och menat att skada dig på något sätt. Försök att inse att alla inte vill dig illa Nellie. Vill du inte dela med dig så gör inte det, men sluta klaga på dina läsare hela tiden. Det är tack vare läsarna som du har en stor del av din framgång.

  • Bra skrivet, håller helt med.
   Tråkigt med dessa återkommande inlägg om att folk är elaka. Bloggar man och är så pass stor som du är Nellie är det klart att folk alltid kommer vara nyfikna och vill veta saker. Det är det du tjänar mkt av dina pengar på Nellie, folks nyfikenhet att veta mer om dig och ditt liv.
   Vad du väljer att dela med dig på din blogg bestämmer du såklart själv men dessa löjliga inlägg om att ”nu va ni elaka så nu säger jag inget” känns bara omoget. Hoppas du kan få igång en bra blogg igen för sista tiden har den varit väldigt svajig, du kan bättre.
   Lycka till med flytten och skit nu i vad folk spekulerar i, de flesta vet nu vart ni flyttar och låt de hålla på med sitt. Koncentrera dig på de bra sakerna istället!

 23. Håller med flera ovanstående: stäng kommentarsfältet på obestämd framtid. Och om du vill köra frågestund eller liknande är det ju lätt att låta kommentarerna vara öppna enbart där, och be någon annan att välja ut frågorna åt dig (då slipper du se negativa grejer, som ju faktiskt inte tillför något bra alls). Känns jäkligt olustigt när folk snokar och berättar allt i en kommentar, när du uttryckligen sagt att du inte vill delge den informationen än.
  Ta fullständiga makten över bloggen och låt den bli en positiv del av ditt liv igen, nu låter det som att den mest bidrar med ångest?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *