Nu säljer vi vårt älskade hus

Nya steg i livet. Allt vart så galet bra i det här huset . Alla minnen. Allt med flytten till Skåne har förknippats med lycka. Mitt hem. Mitt lugn. Där jag kunnat vara privat .

Nu ska någon annan få bo här och trivas lika bra. Ett hem skapas verkligen med minnen och trygghet . De behöver inte vara världens finaste, men trivsel är viktigt . Jag är så glad att vi hela familjen tog steget och flyttade hit till Ystad. Köpte det här huset och skapade ett socialt liv i Skåne. Tack mamma och papp för det. Nu ska vi ta steget till egen gård .

(Jag ber er hålla god ton i kommentarsfältet.)

Huset hittar ni HÄR

21 thoughts on “Nu säljer vi vårt älskade hus

 1. Fint! Hoppas att ni alla kommer att trivas lika bra på gården också. Skulle vara kul att se bilder därifrån sen, om du vill dela med dig.

  En annan sak som jag har tänkt på är att det inte står vilket klockslag inläggen publiceras. Finns det en anledning till det? Spelar väl ingen roll egentligen, men jag tycker att det kan vara kul att se.

 2. Jättefint hus verkligen!

  Och ens hem är väldigt… privat. Det är ju där du kan vara dig själv, se ut hur du vill och inte tänka så mycket på hur ”andra” tänker om dig, eller huset. Jag, som bor i lägenhet tycker ju att mitt hem är mig så att säga. Det är städat, det är ordentligt, men kanske inte så… stilrent. Jag kan se reaktioner ibland i folks miner, nu kommer det inte så mångas hem till mig, men ibland händer det, att de ”tänker men inte säger”. Jag har lite förmåga att känna av sådant så jag dser det trots att de som visar det inte tror det, antagligen.

  Önskar av hela mitt hjärta en lyckad försäljning av huset och att ni allihop kommer att finna er väl tillrätta på den nya gården. Tycker det är jättehärligt att ni gör detta tillsammans, allihop!

  Allt gott till er alla från mig!

 3. Väldigt trevligt hus men det jag är så imponerad av är hur ni (din mamma) har inrett. Sååå snyggt !
  Önskar er all lycka med gården och tycker ni gjort helt rätt som satsat tillsammans som den starka familj ni är….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.