Godmorgon veckans kanske tråkigaste dag

Igår köpte jag min och Olavs första egna soffa. Gud vad jag kollat. Hetsat runt. Tänkt en natt. Kollat igen. Mätt rummet. Kollat mer . Men sen hittade jag den. Perfekt . Vi ville ha en med en liten divan del. Har man lite folk hemma blir de lite mer sittyta. Så en grå soffa i typ denna modell valde vi.

Sen åkte vi i ilfart till Malmö för köpa drömmigaste mattan ever. Har ingen bild på den, men den är beige som på bilden. Fast så mjuk och fluffig. Rummet ska gå i olika beige och grå toner .

Många tusen fattigare, men lyckligare !

Nu återstår en sänggavel som ska köpas. Tips? Behöver 1.40 mått. Svart el grå måste den vara. Helst sammet, men behöver inte vara de.

Idag öser regnet ner. Noll inspo till allt. Tisdag , mörkt och kallt. Asså en sån dag. Men… 12 hästar står och väntar ändå. Allt måste fixas, vissa ska trimmas , Lux klippas. Praktikant kommer… dagen rullar på.

Tack för alls tips om 3 åringen. Sjukt bra info. Ska presentera han när köp gått genom. De lovar jag.

Hur känner ni idag? Noll inspo eller massa inspo ??

15 thoughts on “Godmorgon veckans kanske tråkigaste dag

  1. Tisdag är min favoritdag – massa inspiration! Och om en vecka börjar jag mitt nya jobb, så livet är ganska härligt nu 🙂

  2. Har inte alls med inlägget att göra, men kan du inte skriva vilka hästar ni har i stallet just nu nån gång per vecka? Det blir så svårt att hänga med på vilka hästar som kommer och går när det nämns i förbifarten.

  3. Känns som om det blir en riktigt bra dag! 😁 Hunnit med mycket mer än vad jag hade tänkt redan, ska bara hinna träna idag också och det e alltid lite pusslande men antar utmaningen (har två små barn och en man som e borta MYCKET)..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *