Jag vill också lära känna er

Ja, det hade vart kul. Ni tyckte ju om inlägget med random frågor här om dagen. Det var ju roligt att det uppskattades. Kanske ska göra sådana inlägg lite emellanåt. Hade vart väldigt kul att få lära känna er lite bättre också. Många av er som läser här är ju väldigt engagerade , både på gott och ont. Kan ni inte kommentera och berätta vad era sämsta & bästa egenskaper är? Tycker det är genuint intressant läsning.

Här har vi Fia ifrån idag. Hon känns väldigt fin. Vi håller igång och tränar just nu inför inomhussäsongen. Mycket spännande tävlingar på g och även tourer som vi pratar öppet om att eventuellt åka på. Fia’s bästa egenskap är att hon är en riktig fighter. Hon ställer alltid upp och tror på sig själv men även ryttaren. Litar på henne till fullt ut.

Hennes sämsta egenskap är att hon kan ha dagar där hon viftar för mycket på huvudet då hon är för pigg och ivrig. Vilket kan bli att hon blir svår att rida rätt. Så det gäller väl bara för mig att tömma henne på lagom energi. Alltså inga större sämre sidor;)….

Det här blir ett blandat inlägg. Men såg den här saken i mitt fotoalbum. Har jag inte sagt att Rebell har åkt hem? Nu ska hon testa med sin ryttare igen efter träning hos mig. De ville ha hennes rutiner i mat och jag skickade över det här pulvret som tips.

Från Krafft. Stress relief. Super för hästar som är lite oroliga och stressade. Joe och Fia går på det. Märker stor skillnad i helhet efter ett tag med det här. Märkte sämre skillnad när jag la det i mashen. Antagligen för att de inte fick i sig allt. Men om du lägger det i deras krafft så får dom i sig det mer tycker jag . Började känna resultat i både hantering och ridning. Båda betydligt mycket lugnare i själarna och koncentrerade. Om du blandar den ovan och magnesium så har du en mycket mer sansad häst. Tips!

14 thoughts on “Jag vill också lära känna er

 1. min sämsta egenskap är att jag är så sjukt självkritisk, klankar ner på mig själv och kan aldrig vara nöjd utan det ska alltid vara bättre och jag är bra nog och det gäller lixom i sporten/socialt/utseende, allt. och eftersom det är så så är det väldigt svårt att komma på en bra egenskap hehe;) men jag tror att min bästa egenskap att trots allt jag gått igenom så har jag kommit tillbaka trots sjukt tunga saker, så att jag är stark är nog min bästa egenskap

 2. Trevligt inlägg!

  Bästa: har empati för människor, hjälper gärna och har hört/läst om det mesta som hänt folk så man kan prata med mig om i stort sett allt

  Sämsta: får ångest väldigt lätt, en sak kan rubba min dag helt och hållet

 3. Skulle nog säga att min bästa och sämsta egenskap är att jag är en vinnarskalle, men det är ju alltid på gott och ont, har väldigt svårt att ge upp eller helt enkelt bara lägga ner när det inte funkar utan blir då omotiverad och känner mig misslyckas. Men som vinnarskalle kämpar jag alltid och är målmedveten.
  En annan dålig egenskap är att jag kan vara ganska hetlevrad och hetsa upp mig/känna ångest/stress.
  En annan bra egenskap är att jag aldrig skulle svika en vän. Tar väldigt hårt på ett ord, men skulle aldrig tex berätta nåns hemligheter och förväntar mig att alla gör samma för mig. Det får man lära sig den hårda vägen att folk inte är så ärliga och pålitliga alltid.
  Tack för trevlig läsning! 🙂

 4. Jag är väldigt fokuserad på rättvisa och är en empatisk person som lider med djur och människor som inte mår bra. Det är en mina bra sidor det… min sämsta sida är väl att jag har svårt att ta in andra synsätt i saker där jag är säker på att jag har rätt (vilket jag inte alltid har så klart).

 5. Min sämsta egenskap är nog att jag kan vara väldigt krass ibland.
  Min bästa egenskap är nog att jag är oerhört självkritisk och alltid strävar efter att bli bättre på alla vis.

 6. Har hört av nära kompisar att jag alltid ställer upp och finns där för att prata etc. så det är väl en bra egenskap. Dåligt är att jag bara ser det som är dåligt gällande min ridning. Typ om man rider sämre på ett hinder på en bana med tretton hinder så ser jag bara just det hindret som inte blev lika bra. Men det har börjat blivit bättre så är på väg åt rätt håll iallafall👍

 7. Min bästa egenskap som jag ofta får höra av andra att de tycker är bäst med mig är att jag alltid finns där, alla dygnets timmar, alltid lyssnar, hjälper till, ställer upp, finns där när någon behöver!

  Min sämsta egenskap är att jag ställer otroligt höga krav på mig själv så när någon får påminna mig om något jag glömt till exempel så rasar hela min värld, mina föräldrar säger att jag måste sänka kraven på mig själv och inte se att jag misslyckas bara för att jag har missat/glömt något eller liknande. Jag får otroligt lätt ångest bara för att jag är livrädd för att misslyckas och att någon ska bli besviken på mig.

  Hoppas att du har haft en fin dag 😊

 8. Skulle säga att min sämsta egenskap är att jag är sjukt självkritisk, detta gör att jag oftast överanalyserar mina rundor och trycker ner mig själv och min ridning. Exempelvis om jag kanske la en av mina hästar lite nära ett av 9 hinder så tycker jag att jag rider sämst. 🙁
  Min bästa egenskap är att jag är målinriktad, har jag satt ett mål kämpar jag dag ut och dag in för att klara mitt mål. Har en enorm kämparglöd och en perfektionist! Kram
  Tack för en bra blogg Nellie❤️

 9. Bästa egenskap: Är positiv och vill alltid framåt och utvecklas mer och fortare.
  Sämsta egenskap: vill alltid framåt och blir lätt uttråkad när jag fastnar i ett och samma mönster för länge. Samtidigt som jag mår så bra av rutiner. Klurigt det där!

 10. Bästa egenskap: Villig att lära mig nya saker, tar kritik bra.
  Sämsta: Prestationsångest, och känner känslor väldigt starkt. Är jag glad så är jag sjukt glad, är jag ledsen ja då går fan jorden under 😉

 11. Hoppar på detta tåget ett dygn senare än övriga ser jag… 😉
  Min sämsta egenskap är utan tvekan att jag oroar mig lätt, både för saker jag vet ska hända, och saker jag tror ska hända. Samt att jag gärna vill ha saker gjorda fort, vilket innebär att jag ofta inte blir nöjd med slutresultatet utan vill gå tillbaka och ändra där eller där.
  Bästa egenskap enligt mig själv är att jag är självständig, frågar inte ofta om råd och fattar beslut baserat på min egen uppfattning om vad som blir bäst. Har alltid varit sådan. Observera att detta bara gäller när det handlar om mig och mitt. Jag är bra på att ta hand om andra i gengäld (obetald kurator stundom!) men släpper inte in vem som helst inpå mig för nära. Vis av erfarenheterna kring det har jag lagt det till att vara en bra egenskap.

  Detta är intressanta inlägg du gör Nellie, och vi ser alla att vi som läser här är både lika varandra och olika. Det om något öppnar för att öka förståelse kring varför vi är som vi är och gör som vi gör….

 12. Min sämsta sida är att jag har väldigt svårt att lita på att andra gör sitt bästa, vilket leder till att jag oftast gör allt själv, och till att andra personer kan känna sig otillräcklig.

  Den är eg. En av mina bästa egenskaper också för det får mig att vilja lite mer, försöka lite till och att alltid göra mitt bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *