Bernards valpar

Kan vi bara diskutera hur sjukt söta de här små tjockisarna är? Dör.

Jag och Olav ska ha en valp, vår egen. Den ska bli ett med oss på gården och följa med på meetings osv. De är 3 hanar. Ni som letar valp och är förtjust i Bernard kan passa på nu. De andra 2 ska säljas. Ägarna till tiken ville ha en tik. De var så kära i Bernard så de ville ha han som hane, så kom ingen tik. Tyvärr .

Men se på dem, så galet fina .

Jag och Olav gjort stallet med Nelly imorse. Nu är vi på g att kolla möbler till vår lägenhet. Livet är så härligt just nu.

Här ser ni Bernard när han var valp. Han blev ju mammagris deluxe (alltså min mamma). Men han är perfekt i mina ögon i utseende och psyke .

Mycket hund nu, men vi fick bilderna på valparna och smälte.

Uppdaterar sen med lite vad vi kollat på för möbler.

13 thoughts on “Bernards valpar

  • Om jag minns rätt så skulle Bernhard blivit/varit Nellies men han blev (som Nellie nämner i inlägget) präglad på Josephine istället.

 1. Tack för dessa fantastiska bilder på underbara sötnosar!! 😀 Ljuvligt söta måste jag säga!!

  Det är uppfriskande att titta på söta djurbebisar överlag, tycker jag. Är uppenbarligen inte ensam om glädjen i det. 😉

 2. Kanske skulle berätta vad det är för raser i valparna? Potentiella köpare bryr sig ju förhoppningsvis om det och inte ”bara” att de är söta och har en trevlig pappa 🙂

 3. Fast nu hänger jag inte med, på instagram skriver din mamma dem ska ha en av valparna, men här skriver du att en av valparna ska vara din och olavs, så antar ju att det blir familjens valp precis som med Bernard? om ni inte tar 2 valpar? 🙂

  • Jag tror nog att Nellie och Olav har valpen som deras men övriga familjen lär nog se rätt mycket av den också då dom kommer bo i närheten framöver också. =)

 4. Så himla söta 😍 Ni kommer att få mycket glädje av er lilla vän. Och nu när ni bor mer själv även om ni bor på samma gård, blir det lättare att prägla sötnosen på rätt matte och husse, även om den kommer att ha en stor och kärleksfull flock i resten av familjen och era andra hundar ❤

  I vår familj har vi tillsammans 4 hundar, och även om 2 av dom bor med sig egen familj och de andra 2 men jag och min man, så ser vi tydligt hur viktig vi alla är tillsammans för deras trygghet. Ibland är dom i sin ”lilla” flock men lika ofta är dom hos någon av oss alla tillsammans i sin ”stora” flock, fungerar super!

  Dom är så kloka att dom vet var dom hör hemma i grunden, men har möjlighet att njuta av sin ”stora familj” också 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *