Fredags planerna

Alltså när jag vaknade imorse så var jag så jäääääävla trött. Ursäkta språket men så var det. Kommer alltid igång efter ett tag. Vi slog till idag igen klocka 07:30 och år frukost på cafét

Gott & nu är man mätt samt någon mer procent klar i huvudet. Vi hade 14h arbetsdag igår. Stallet hela dagen med träning och annat. Vi hoppade sista hästen 19:30 och var hemma strax innan 21. Åt middag och sen la vi oss. Upp på repeat idag och fodra strax innan 07.

Idag- fredag. Vi ska unna oss en kväll i Malmö & vara relativt lediga imorgon. Vi har jobbat hårt den här veckan. Vi ska käka middag i Malmö med några kompisar. Klä upp oss och dricka lit vin till maten. Får skjuts hem på natten om vi stannar såpass länge. Viktigt att bryta mönstret ibland & hitta en annan sorts av kvalitetstid.

Vad händer hos er idag? Något kul?

Nu är vi iallafall påväg till en veterinär för att få ett par plåtar godkända/ utlåtande & sedan till stallet igen för att släppa ut & börja jobba.

Fånga dagen!

7 thoughts on “Fredags planerna

 1. Hej Nellie! Din blogg är utan tvekan en utav mina favoriter att läsa, men det skulle uppskattas mycket om du jobbade lite mer med språket innan du laddar upp inlägg. Känns ofta som att du glömmer vissa ord, (tex vi HAR inlett) men även kommatecken, väldigt korta meningar osv. Dessa småsaker gör texterna mycket svårare att läsa.
  I övrigt så tycker jag att du gör ett väldigt bra jobb och är väldigt imponerad över hur långt du kommit i karriären!
  Hoppas allt fortsätter rulla på som det verkar göra nu 🙂

  • Håller med. Oftast intressanta och bra inlägg, men många slarvfel i texterna. Det blir jobbigt att läsa och ger ett oseriöst intryck. Skulle det verkligen ta mycket extra tid att läsa igenom inlägget innan det publiceras?
   Det är många som har påpekat detta flera gånger, men tyvärr blir det ingen förbättring. Tråkigt, men det är ju upp till Nellie.
   Och innan lilla armén hoppar på mig så vill jag säga att nej, det är ingen hatkommentar och jag vill inte trycka ner någon. Man får tycka saker utan att vara elak och avundsjuk och allt vad det är.

 2. Jag är nyfiken på hur planen ser ut för era hästar framöver, vilka ska tävla och ”var, när, hur” höll jag på att skriva 😊 Blir det fler utomhustävlingar eller du/ni kanske väntar på inomhussäsongen? Lite sådana planer vore roligt att läsa om, om du har tid.

 3. Undra hur du ser på kost osv för att orka de långa dagarna du har? För om man tittar på bilden på dagens frukost så ser de ju knappt ut som något som ger jättemycket energi? Ingen kritik bara nyfikenhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *