20 intressanta frågor – svar

Kopierade den här ifrån Paula Rosas blogg. Jag gillar att läsa sådant ibland, intressant och kul. Speciellt om man inte har ett killer inlägg eller något speciellt att skriva. Tjugo intressant / randoms frågor, jag svarar.

1. Om jag hade fått en dotter, vad hade hon hetat då?

Hatar att svara på frågan då namnet är väldigt speciellt tycker jag. Men Poppy eller Polly. Tycker det är så coolt & gulligt.

2. Har jag bra självförtroende ?

Ja, det skulle jag säga. I grund & botten. Vissa dagar vacklar det men jag skulle presentera mig som en självsäker person. Jag litar mycket på mig själv & väger ofta det tungt. Jämför inte mig själv med andra. Mitt svar är ja. Oftast!

3. Vad är mitt drömutseende ?

Har faktiskt inget. Jag tycker att väldigt många människor ser bra ut och många har något som jag inte har eller som jag tycker är extra fint. Men ingen människa man/ kvinna som jag tycker är dröm. Vilket jag känner är väldigt skönt att jag inte har!

4. Vad väljer jag för typ av mys?

Mys för mig kan vara en kväll hemma. Äta god mat & kolla serier eller film. Mys kan vara att jag & O är själva. Finns mycket mys ;)…

5. Hur uppvaktar man mig?

Jag skulle säga att man ger komplimanger då & då. Helst när jag inte är beredd. Inte samma komplimanger utan kanske chockas av något helt annat som jag inte hört innan eller tänkt att du skulle säga. Uppvakta är för mig när man hjälper till. Kanske en gåva någon gång. Enkla saker i vardagen med jämna mellanrum det faller mig i smaken.

6. Har jag några rykten efter mig?

Det har jag säkert. Ganska många vill jag tänka mig då jag är en offentlig person och vart länge. Det finns nog en del människor som hört av en person med fel fakta & historia som går till nästa. Dock inget speciellt som nått fram till mig!

7. Mina absolut sämsta egenskaper ?

Ett av dom är absolut att jag kan bli sjukt arg. Det tänder till något extremt och ibland utan att jag ens är beredd själv. Ganska jobbigt.

En till dålig egenskap är att jag alltid tror det värsta om folk. Alltså att personen i fråga alltid vill mig dåligt. Så jag kan nog uppfattas som ganska introvert.

Jag har väldigt svårt för att släppa det gamla. Den som vet den vet. Långsint!

8. Min bästa egenskap?

Jag är väldigt omtänksam med personer runt om mig. Delar med mig och vill alltid att dom ska lyckas och må bra. Hjälper gärna till! Målinriktad.

9. Vilka appar kan jag inte leva utan?

Spotify är en av dom

Instagram

WordPress

Snapchat

Sparbanken

VSCO , de viktigaste för mig:)

10. Vad gör jag när jag inte har någonting att göra ?

Då chillar jag deluxe. Eller så är jag aktiv. Har två sidor när det kommer till ledighet eller free time och beror helt på vilket humör jag är på. Kan sitta och kolla serie om det är någon som jag fastnat i. Men om jag inte har något att kolla på eller följa så kan jag sällan bara sitta och inte göra något eller tex sova…

11. Vad finns alltid i mitt / vårt kylskåp?

Skulle säga mjölk, smör , yoghurt , flertal drickor / vatten, tyvärr alltid ketchup. Grönsaker finns typ nästan alltid.

12. Är du nöjd med din profilbild på fb?

Väldigt nöjd!

13. Väljer du godis eller chips ?

Godis helt klart. Är nästan sugen på det varje dag. Så illa är det. Även ju mer jag tränar. Gillar chips med men om jag måste välja!

14. Kan man vara vän med sitt ex?

Jag hade inte kunnat tror jag. Är alldeles för känslig. Men beror nog på hur relationen varit sen innan och hur den avslutades!

15. Har du kysst en kompis?

Ja det har jag!

16. Hade du kunnat ha distansförhållande ?

Om jag ska vara helt ärlig så nej. Har typ testat och det blev alldeles för mycket spel med vem som gjorde mest och ej. Mycket man ville visa som man istället gjorde som makt för svartsjuka medel. Barnsligt & ungt. Men oavsett om jag är vuxen nu så tror jag inte att jag hade pallat det. Jag vill dela min vardag med min kärlek.

17. Hur lång är du?

Är ca 165, ganska kort tycker jag?

18. Någon du kysst?

Inte kysst så många överlag och inga speciella. Kysser Olav varje dag och lite till.

19. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Super svårt. Det hör ju ihop känner jag. Om man är kär så har man bra sex. Inte kär- sämre sex tycker JAG. Sen kanske man tyckte en annan sak DÅ. Men får välja båda.

20. Är du nöjd med ditt namn?

Jag tycker att jag passar att heta Nellie och hade inte velat heta något annat!

6 thoughts on “20 intressanta frågor – svar

  1. Intressanta frågor och svar! 😀 Trevlig läsning så här på tidiga kvällen. 🙂

    Önskar dig/er en fin fredagskväll och en givande helg på alla sätt och vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *