Godmorgon bloggläsarna

Idag är det höst i Skåne . Det slog om på ett dygn. Men så mysigt ändå. De vart så varmt så länge så jag saknat vakna till lite kallare väder, regnet slår mot fönstren osv. Idag var en sådan dag.

Idag besiktigas gården . Är så spänd . Räknar mer dagar nu till flytten.

Igår satt jag och Olav och läste genom alla kommentarer som ni lämnat vart man hittar bra möbler. Läste en kommentar, klicka på sidan ni länkat. Sen tillbaka till min blogg , kolla nästa kommentar osv. Wow, så sjukt mycket bra tips ni har att komma med. Känns som vi löst det mesta nu med era länkade sidor. Sen fanns vissa tips som jag aldrig sett eller hört. Extra kul med nya butiker. Så tack så mycket från oss båda . Vi ska först flytta, sen visa er hur det blev i vår 2:a

Väldigt kär i de här tonerna. Bilder lånade från jotex (ingen spons). Gillade bara mixen av olika beiga toner ihop med grått. Så fokus kommer nog ligga på beige och grått blandat i massa olika toner .

Har ni blogg / insta där ni uppdaterar bilder med inredning ? Länka gärna i kommentarsfält isåfall . Jag personligen blir sjukt inspirerad av bilder där man ser en hel stil i ett hem. Har svårare att se möbel för möbel liksom.

Åter igen . Tusen tack för feedback i ämnet (som lämnar häst lite åt sidan (men ändå på hästgård)

17 thoughts on “Godmorgon bloggläsarna

 1. Kan tipsa om en Instagram som heter @roomporn sjukt inspirerande och man ser många olika stilar, renoveringar osv. En Instagram som definitivt är värd att besöka!!

 2. Ska ni renovera eller ”bara” köpa ny inredning? Skulle vara kul att se före och efter bilder sen om du vill dela med dig.

 3. Ska man inte besikta innan man skriver på papprena?? Eller har ni skrivit några rader i kontraktet om vad som händer och gäller om det upptäcks fel eller skador på gården?

 4. Hej! Tips från gammal tant…finns en butik Malmö som heter We Got. Billig. Mkt snyggt. hemleverans. Stort utbud av sänggavlar, soffor, soffbord, roliga tavlor. Lycka till med hästarna, kärleken och flytten!
  Kram. från Åsa

 5. Vi håller på att renovera vår lägenhet just nu och har exakt samma frågor framför oss som er. Vi rev väggar och har renoverat precis ALLT. Det nya köket har just monterats och kommit på plats 🙂 Det stora som är kvar att göra är de inbyggda bokhyllorna/skrivborden + inbyggda garderober i hallen som ska byggas och monterars av våra snickare.

 6. På min instagram @ narwania kan du se bilder på hur jag inrett min 3:a jag nyligen flyttade till. Helhetsbilder av hela lägenheten 😊

 7. emmasundeback + skansvagen @ Instagram!
  Hon köpte hus i maj och lägger upp mycket för och efterbilder från renoveringen!! Hennes Instagram är även omtyckt för hon delar både fina bilder och texter om hennes familj, men visar även charmiga bilder och texter från det verkliga livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.