Inför flytten- fråga till er

Nu när vi ska flytta till en mycket större yta så vill jag och behöver nya möbler till vår lilla lägenhet. Vi har ju som sagt en egen hall, super stort sovrum & vardagsrum. Även toalett. Men till de större & dyrare inhandlingen , har ni några tips på bra sidor om man vill beställa lite olika inrednings prylar?

Såklart vill man gå till butik för att kunna känna och sitta i en soffa tex. Det är ju viktigt. Men om det inte skulle finnas i min smak får ni gärna länka sidor som har bra & snygga soffor med ett bra utbud.

En lista jag vet vad vi behöver just nu:

Sänggavel i 140 mörkgrå. Helst i sammet men funkar i tyg också.

Två nattygsbord (heter det så?), jag gissar. Sådana bord man har bredvid sängen med en lampa på tex.

Två lampor och en i taket

Soffa + kuddar

Soffbord ett runt

En ”puff” som man kan ha i sovrummet

Långa gardiner i mörkgrått eller ljusgrått helst i sammet.

Heltäckningsmatta i en ljusare färg.

Matta till vardagsrummet

Större Tv

Hjälp mig om ni vet bra sidor. Jag kommer såklart gå i en del butiker men ovanligt att man hittar allt i sin smak i en butik på direkten.

Tack på förhand, ha en bra måndag så hörs vi under dagen. Jag ska bara vara i stallet idag. Men imorgon blir en fartfylld dag kan jag säga.

78 thoughts on “Inför flytten- fråga till er

 1. Jag hittade min 8sits soffa på blocket. Skänkes. Jag hade lagt in på tradera / blocket på det du letar efter. Tro mig. Man vill hellre ta vara på miljön. Slöseri att köpa allt nytt.
  Jag hittade fina lampor på ClaesOhlson. Prisvärda och drar lite el.

 2. Mitt tips är att bo in er lite först, efter ett par flyttar har jag lärt mig just det. För att undvika onödiga köp och köp man ångrar snabbt 🙂
  Lycka till!

  • Helt rätt… Jag fick dille på att köpa allt till min lägenhet och det slutade att jag hade en soffa med vardagsrum och inte en soffa i ett vardagsrum 😂 Men då var jag för snål för att köpa en ny igen så jag fick dra in magen eller klättra varenda gång jag skulle till sovrummet 😂

 3. Mio har bra service med det mesta du letar efter, vi har köpt både soffa och säng där, de har både budget men också de dyrare alternativen!! Ellos har fina gardiner osv, lampa finns även där 🙂

   • Jag skulle precis också skriva Mio. De har fina sammetsgardiner, bra sängar, fina soffor. Vi har handlat en hel del därifrån. Till skillnad mot många andra möbelföretag så håller de leveranstiden om man vill få hemleverans!

 4. Som influencer vore det väl perfekt om du kunde göra ett samarbete med något företag som säljer möbler/mattor/gardiner osv. Har sett flera som gjort samarbeten med Jotex tror jag det är (?). Det hade dessutom varit kul att se 😃

 5. Tycker faktiskt Mio har en hel del snyggt, både möbler och inredningsprylar som lampor o annat. Till vettigt pris dessutom.

  En fråga, har du opererat brösten? I o med att du inte ridit på sistone, och det ser så ut på dina senaste bilder.
  Angår egentligen ingen annan än dej, OM du nu gjort det, men du har ju alltid förespråkat att man ska vara nöjd med sej själv o sagt att du gillar dina små bröst, så är bara av ren nyfikenhet. 😊
  Man gör såklart vad man vill, o det man mår bra av själv! 🙏🏻
  Skulle själv gärna göra det, men är för feg.

  • Har också tänkt på de, men snarare tänkt ”då hade hon ju inte kunnat rida” men de har hon ju inte nu när du säger de!!

   • LOL hört någonsin om Push Up BH Nellie sa en gång att hon aldrig skulle göra bröstoperation eller någonting annat och du vet att hon har 18 rätt och bröstet växer tills 21

  • Har oxå tänk på det 🙂 och alla kan ändra sig och det måste man få göra 🙂

   Bara man är nöjd och glad så är det ju bara att köra på och prova det som känns rätt! 🙂

   • hon har sagt att hon kan tänka sig att göra bröstoperation tidigare o att hon velat fram o tillbaka. så det har hon ändå varit öppen med tidigare 🙂

    • om hon gjorde bröstimplantat som skulle göra mig väldigt ledsen
     jag hatar silikon
     och jag tyckte alltid att hennes bröst var perfekta som de var

     • Spike, Nellies bröst var och är inte för dig. Så det spelar faktiskt ingen roll vad du tycker om dom.

     • @Emilia Jag vet att men jag tror fortfarande inte att hon gjorde det kan vara Push Up BH kan vara tillväxt spurt för som jag sa tidigare bröst växa fram till 21 års ålder

  • Det skulle förklara det plötsliga riduppehållet och varför Olav tävlade Lux.

   Hela det upplägget kändes….tja….som att det var något annat som låg bakom helt enkelt.

  • Angående dina bröst, som INGEN har nåt att göra med, så tycker jag att OM du gjort en förstoring så är det fantastiskt av dig att inte promota det i dina kanaler. Så många influencers som ”oh, jag råkade förstora brösten och här är en länk till kliniken som är bäst i världen. Gå dit du också, med min kod ”dumihuvet15” så får du 15% på din egen förstoring #ad #samarbete ”.

   • Kodens namn (skrattar ihjäl mig) Jag anser att ens val av ens egna kropp är ytterst privata. Ens diskutera det i sociala kanaler ( då främst av andra kvinnor ) är absurt . Står ej bakom skönhetsingrepp med rabattkoder som uppmanar andra att ”gör som mig”. Tack för klok kommentar

    • Helt rätt nellie!!

     Förstår dock inte hur du kunde få rida redan efter några veckor? För mig sa läkaren tre månader utan ridning efter operation… riktigt segt! Men olika kirurger kanske ger olika tidsgränser?

    • Så absurt är det väl inte om folk undrar eller diskuterar det i dina sociala kanaler? Jag tycker att du har bjudit in till det. Du pratar ofta om dina små bröst, om hur du känner över dina små bröst, om hur man ”borde” känna över sina bröst, du har både vloggat och bloggat om att du ev. vill göra en bröstoperation och att det går i vågor osv. Vill du inte prata om det så ska ju alla läsare såklart respektera det och låta bli, men hur skulle dina läsare kunna veta att du tycker att det är privat och att du INTE vill diskutera det när du själv har diskuterat det så öppet tidigare? Du fick samma fråga angående operation för någon månad sedan och då verkade du inte tycka att frågan var absurd 🙂

     • Word på den kommentaren!

      Har man gett sig in i vissa lekar får man också tåla dom.

      Frågan om man förstorat brösten hade varit jättemärklig på de flesta hästbloggar men om bloggaren själv upprepade gånger ouppmanad skriver om sina bröst…tja…vad ska man förvänta sig?

      Sedan kan jag absolut tycka att det är bra att inte outa att man förstorat brösten eftersom många ”fjortisar” som ser upp till en kommer att vilja göra samma sak.

      Och synd att en så på pappret stark tjej som förespråkar så många sunda värderingar själv känner sig manad att ändra ett jättefint och för hoppning mycket bra utseende.

    • @Anonymous on3 september, 2019 at 13:39
     Vad har förändrat Nellie? Kanske använder nya BH eller som jag sa förut just hade Growth Spurt

     Bröstkirurgi tar 3 månaders vila. Då kan du rida hästar igen, inte bara en vecka
     och och
     innan du skriver saker Bli först informerad

 6. Jag har köpt mycket fina gardiner och inredning på rusta senaste tiden, dom börjar få in mycket fina grejer till bra pris ☺️👌🏼
  Även tex hm home har mycket fint nu ☺️

 7. Hej 😊
  Först och främst, stort grattis till er 😃
  Chilli ser ut att ha snygga soffor tycker jag 😊 Jag har dock bara tittat på hemsidan, inte ”live” i butik 😊
  Lycka till med allt 😃
  Hälsningar Ulrika

 8. IKEA! Billigt och bra. Du kanske inte behöver köpa t.ex säng därifrån men det har mycket annat som är bra.
  Eller så försöker du få till ett samarbete med något företag och få fina dyra saker gratis.

  Nu har du säkert råd och kan betala dyra möbler ur egen ficka, och visst, go for it. Men att som ung köpa dyra nya möbler är oftast att kasta pengar i sjön. Tänk så mycket annat ni kan köpa till gården isrället, typ fyrhjuling och andra maskiner eller vad ni nu kan tänkas behöva. Och prisskillnaden mellan billiga och dyra möbler kan betala många tävlingar.

 9. Ikea är super.
  Speciellt när det kommer till soffor, ingen leveranstid vilket jag tycker är SKITjobbigt.
  Om man inte gillar något tyg kan man sedan kolla på Bemz för andra sofföverdrag som är skitsnygga.

  Sen skulle jag tipsa om att kolla in Facebook Market place. Det finns SÅ smycket som folk säljer i totalt nyskick, speciellt nu i dessa tider då folk vill renovera och byta grejer hela tiden. Plus att man kan hitta charmiga saker som ingen annan har också på det sättet.

  Men köp först det absolut nödvändigaste så bor ni in er först. Då kan ni känna efter vad ni vill ha och behöver till ert hem.

  Jag har bott i min lägenhet i 3 år, och det är NU jag börjat välja vad jag vill ha för konst på väggarna.

  Och om du vill köpa prints etc till lägenheten rekommenderar jag Society6, där finns det så sjukt snygga grejer.

 10. Boolia

  https://se.sofacompany.com/ (där kan du nog hitta en puff. Hemsidan ser lite tacky ut nu, som att de försöka övertyga om att de är bra…. Jag köpte en soffa därifrån för 2 år sen i alla fall. Fortfarande väldigt nöjd)

  Ellos kanske? Mycket fina lampor och mattor

 11. Grattis till nytt boende! Tänk på att vara ute i god tid om du vill köpa t.ex. soffa från ett möbelvaruhus som ex. Mio. Det har flera veckors leveranstid. Så fram med tumstocken och mät!

 12. Åh att handla inredning är typ det roligaste som finns! Jag gjorde bland annat min praktik hos artilleriet, där hittar man verkligen dom mest magiska produkterna man kan tänka sig! Så dom butikerna jag skulle säga är:
  Artilleriet
  Rum 21
  Jotex
  Ellos home

  Sedan kolla Pinterest, där hittar man mycket produkter länkade till sina varumärken osv! Där får man verkligen inspiration. Och jag skulle tipsa om att kolla influensers house Tours för där får man alltid sakerna länkade och ja återigen bra med inspiration ☺️ Bianca ingrosso släppte just sin bland annat.

  Lycka till med allt ❤️ Jag själv flyttade just in i min studentlägenhet så att få köpa in (även om det inte blev så dyra grejer) och att få dekorera är livet.

 13. Jag hade svårt att hitta sänggavel till min 140 säng men beställde i butik hos Mio. Bra service och väldigt prisvärd! 😊

 14. Hej!
  Hade rekommenderat en 160cm säng, även om det är supermysigt att sova nära, kan det ibland vara skönt att ha en ”hel” engen sida att sova på, dvs 80cm.
  Lycka till med det nya!

 15. Jotex har superfina sänggavlar i sammet som är mörkgrå, även puffar och fina kuddar. Ellos Home har jättefina och bra gardiner i sammet. Rekommenderar verkligen!! Snabb leverans med😃💕

 16. Ellos Home har superfina sänggavlar i mörkgrå sammet, dessutom till hyggligt pris.
  Gardiner i sammet köpte jag på Ikea, men finns mycket att beställa från tex. Jotex.

 17. Kan verkligen tipsa om sammetsgardiner från Rusta. Finns i två olika längder och olika färger(de heter Viola och Vivi). Finns även kuddfodral i samma serie. Jättefina och bra pris!!

 18. Glashuset på Svågertorp har mycket fint. Hållbar design som vara i många år. Mycket skandinavisk design. Länna möbler eller Svenssons i Lammhult har på gågatan i Malmö. Jag brukar kolla pricerunner på sånt jag gillar. Ett tips är även att kolla affärerna online i Danmark – riktigt bra tillbud ibland

 19. Jag har köpt större delen av mitt möblemang begagnat, antingen vid ”återvinningar” eller av privatpersoner, dock inte säng/madrasser. Det är ofta fräscht, soffklädslar går att tvätta och byråer/avlastningsbord/skänkar går att tvätta av, slipa till och måla och om det behövs, köksbord likaså! Man kan hitta riktigt fina och fräscha grejer till ett riktigt bra pris. Både miljösmart och ekonomiskt !

 20. Furniture box har fina grejjer till lite mer vettiga priser, ofta kampanjer. Dom har showroom man kan gå och titta på också. Hemleverans gratis hade vi på vår soffa.

 21. När jag flyttade hemifrån till min etta så köpte jag allt från IKEA. Bra saker, bra priser, enkelt att hitta allt på samma ställe 👍

  IKEA:s soffa ”Vimle” är jättemysig och bekväm, finns i olika färger också! Rekommenderas starkt 👌

 22. Gardiner från Jotex, finnas massor av storlekar färger och material. Kvalitén är super oxå.
  Rekommenderar att köpa en 160 säng direkt eller 180. Finns inget bättre 😂😂

 23. Hej!
  Jag tycker XXXLutz har fina möbler.
  Lite som Ikea men coolare…. sofforna är grymma 🙂
  Och ni har ju en butik i Malmö, gissar att det blir nära för er 🙂
  Mvh Alex – logotypetjejen😁

 24. Sweef har suuupersköna och svin snygga soffor i bra pris och kvalitet! Vi har haft vår soffa o fåtöljer i flera år och de ser fortfarande ut som nya! ÄLSKAR!!<33 Vi har i sammet 🙂

 25. https://www.trendrum.se har massa fina saker. Beställde själv sänggavel där i från och är supernöjd! Hade svart säng innan men ville ha grå sänggavel så beställde även sängkappa(?) i samma gråa tyg som gaveln, blir jättebra!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.