Felfri runda igen

Luxen var åter igen felfri. Sin 5:e start och felfritt resultat . Han blir lite yvig och spretig ibland. Men hela kroppen bubblar av känslor på den killen. Han älskar ju det här, träna och tävla. Så glad idag.

Nu ska vi fortsätta hoppa hemma med Hybalia och Inocent. Vi har även fått en ny häst till försäljning i stallet. Ska presentera den hästen så fort jag klickat bilder.

En chill Söndag. Vi har Nelly som hjälper oss i stallet. En grymt duktig tjej som andas och lever häst. Hon vill så gärna hjälpa till. Har inte egen häst utan får rida här.

Vad ska ni göra idag??

14 thoughts on “Felfri runda igen

 1. Kul med felfri runda! Grattis!! 🙂 Roligt att han är i gång igen söte Lux!

  Här hemma har det städats och tvättats samt diskats – inte så jättespännande, men jag trivs (som du!) när jag har ordning omkring mig. Vill inte kalla mig pedant, men ordningssam det är jag nog.

  Dagens mindre roliga är att det åskar! 🙁 Avskyr åska, har vart rädd så länge jag kan minnas. Däremot har jag inget emot att det regnar, men åska slipper jag gärna både höra och se, huuu.

  Ha en fortsatt fin söndag allihop! Kram!

     • Tja….det kanske avslöjas i sinom tid men nog syns det skillnad på senaste bilderna.

     • Bättre än så? Är man en dålig person om man gör en bröstoperation menar du? Det är väl jättebra att möjligheten finns för dom som vill.

     • Nellie är en jättefin förebild och har alltid pushat för att man ska se ut precis hur man vill. Tjock eller smal, stora bröst eller små. Därför hade det varit en sådan dubbelmoral om hon nu opererade dem. Hon är alltså en bättre förebild än så! Jag förstår att du misstolkade min kommentar, men här är en tydligare förklaring!
      Tack för att du också stöttar Nellie.
      Kram

 2. Blev osäker på om min kommentar skickades, slutade ladda mitt i publiceringen. Om den gjorde det så ta bort denna kommentar.

  Ungefär hur länge brukar ni jobba med en häst innan den officiellt blir till salu/innan ni tar emot provridningar? Skiljer det sig om det är er/företagets häst eller kunders?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.