Friyay

Oh yes fredag. Idag fick jag en längre morgon då jag ska till frisören. Otroligt viktigt för mig att fräscha upp det ibland & nu var det ett tag sedan. Jag ska inte göra någon stor förändring precis utan bara fixa till färgen & topparna lite.

När jag vaknar nu så är jag så mycket piggare & gladare. Jag väntar & räknar ner dagarna. Tänk att stå upp och gå rätt ut. Jag kommer att kunna jobba så mycket mer hemma och inte behöva känna den stressen att jag måste planera in tiden jag ska åka- för att vara hemma den tiden- för att sen vara hemma den stunden & åka igen.

Sjukt stressande är det & tyvärr inte hållbart. Så ja, jag längtar ihjäl mig.

Jag och Olav unnade oss ensamtid & käkade ute i Malmö igår. Största samtalsämnet är ju såklart det här stora. Vi får äntligen möjlighet att bo en del ensamma och ha ”vårt ”. Vi har egen grov ingång, största sovrummet med massvis med garderober , toalett med badkar & ett eget vardagsrum som är väldigt stort. Inget kök ännu, men det räcker för oss inom tiden. Jag tänker att jag gör en större recension av gården senare & skriver även våra tankar för gården . För såklart har vi en del ideér även om vi typ kan flytta in där imorgon! Den är så fin.

Nu ska jag till frissan & efter det trimma en del hästar. Imorgon tävlar jag, Olav redan idag!

24 thoughts on “Friyay

 1. Visst är det härligt att gå till frisören? Det är kvalitéts tid =) I alla fall känner jag såg för egen del =D
  Hoppas att du får en fin fredag =) Kram!

 2. Är så glad för Er skull och såklart nyfiken på Ert nya hem. Ha en skön fredag och lycka till med tävlingarna till Er båda.

 3. Det låter kanon! Hoppas det blir en form av ”tour” eller bilder på stället när ni väl flyttat dit =) Ha det bäst bästaste tjejen!

  • Ja det hade jag också varit om jag hade haft ekonomin till det, tror inte jag är ensam om det heller. Tänk vad trevligt!

    • Vadå lyx? Räknas klippning till lyx ? Isf ”lyxar” stora delen av svenska befolkningen med tanke på hur enormt många frisörer det finns. Utan efterfrågan från kunder så behövs inte alla dessa frisörer. Själv klipper jag mig var 10:onde vecka, så himla skönt att slippa nött och slitet hår, tror inte Nellie går så mycket oftare än det 😊👍 Mina ungdomar klipper sig med 6 till 8 veckors mellanrum och det unnar jag dom verkligen ❤

     • What? Klipper typ max 3 ggr om året med flera månaders mellanrum och då växer ändå mitt hår snabbt 😮

     • Ehh ja Åsa, för många är det lyx och att unna sig när man går till frisören (om man gör det) alla har inte samma ekonomiska förutsättningar. Jag har aldrig kunnat gå till frisören regelbundet under min uppväxt eller första åren som vuxen, vad som är lyx är olika för alla. För vissa är det lyx att ha en säng att sova i, för vissa är det lyx att klippa sig, för vissa är det lyx att kunna äta nötkött till middag, för vissa är det lyx att resa och för vissa är det lyx att köpa dyra klockor och bilar.

     • Det är riktig lyx att kunna gå till frisören, speciellt när det inte direkt är endast 1 gång per år. 😊

     • Mycket aningslös kommentar! Självklart är det ”lyx” för en hel del. Tror man något annat vet man inte mycket om hur andra lever.

 4. Att vi lever i ett land som få är förunnat att växa upp i är verkligen en gåva ❤ Att vi lever tryggt, har skola, sjukvård, tak över huvudet och mat i magen är det inte alla som har, men det har vi samt en massa annat som många människor på vår jord aldrig kommer att komma i närheten av. Sprid positivitet stället för negativitet, godhet i stället för elakhet, uppmuntran i stället för att klanka ner, kärlek i stället för hat. Bli den som är en förebild i stället för att vara den som visar på motsatsen…….

  Som Mahatma Gandhi sa:

  ”De vänliga ord som sägs idag, kan bära frukt imorgon.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.