Roliga nyheter & unga tjejer

Ni kanske såg igår att vi nådde 12 k på o.n Instagram och redan nu har gått över 12 k. Som tack drog jag två ”vinnare ” där två tjejer kan komma och träna för mig inom snar framtid. Något jag brinner för är att stå och utbilda / prata på backen. Har ju tyvärr inte haft möjlighet innan pgr av att anpassa mig till tider och annat vilket inte håller i längden. Men nu har jag en stadig bas. Även körkort men också plats att ha det hos mig där vi är nu. Så om du läser det här och vill komma & träna för mig så finns jag. Stor utebana & mina fina nya tävlingshinder står alltid uppe. Enklast är att skicka ett Mail & märk det med ”träning”.

Jag är noggrann & positiv. Men jag avslutar inte något tills det känns bra för oss båda. Jag jobbar gärna långsiktigt & kan också åka med på tävling om det är inom närområdet för coachning om man behöver den biten också. Jobbar mycket markarbete men blandar också en del hoppning. Det blir en del varierande men om vi kör fast i något så jobbar vi oss igenom det tillsammans först, för då blir resten så mycket enklare sen. Alla nivåer är välkomna, det handlar om att utvecklas.

Foto: Isak Rautenberg

Fina Tornado har nu fått lite välförtjänt vila. Den hästen funkar som bäst när han får en redig paus efter intensiva uppgifter. Laddar inför inomhus!

Ny häst i stallet som kom igår. Återigen från min grymma samarbetes partner Fredrika. Glad för hennes förtroende till mig. Info kommer , men en bild just nu. Visst är han snygg? Älskar hans blick & huvud. Riktig snygging! Han kallas Simon, ännu gulligare!

18 thoughts on “Roliga nyheter & unga tjejer

 1. Jätteroligt att du vill ta dig an personer som vill träna men jag vill ändå höja ett varningens finger för att du inte ska ta på dig för mycket.

  Du har redan flera gånger själv skrivit om långa dagar, att du varit trött, behövt pausa osv så att ta på dig ännu mer jobb känns inte riktigt logiskt?

  • För mig tar de inte energi av att hjälpa ungdomar & utbilda på backen. De ger mig snarare energi & inspiration . Inget krävande för mig :)!

    • Håller med! Aldrig roligt när man tar ut sig alldeles för mycket. Är själv mitt uppe i en depression och det är verkligen inget kul. Man måste verkligen lyssna på kroppen innan den säger ifrån helt. Ta hand om dig fina Nellie! Det är du värd ❤️💗

 2. Otroligt fin bild på dig och Tornado.
  Kul att du känner att du har en stadig bas nu för träningar och så, men håller med anonym ovan, ta inte på dig för mycket. Du känner såklart dig själv bäst, men lyssna också på kroppen när den skickar ut varningssignaler. 🙂

 3. Kul att du ska ha lite mer träningar!! =) Synd att du inte bor i västra götaland! Min dotter skulle älska att få träna för dig!! =)

 4. Rider du inte något alls just nu? Tänkte på filmerna på Instagram är det bara Olav på alla filmer.. eller är det så att både du o de hästar du ansvarar för vilar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *