Resultaten igår & ifrån idag

Det är väl tur att min pojkvän lyssnar på mig;)…. om jag säger att han ska ta långa vägar, utnyttja banan & lägga all sin fokus på rakriktning med Lux så gör han det. Vilken tur känner jag. Felfri på hinder men två tidsfel vilket inte gör mig något alls. Han ska bara få känna på olika underlag, komma ut och testa på lite höjd igen. Lux hoppar ju 120 i sömnen, men då är det ju super att kunna finslipa på saker som man kanske inte hinner tänka på i en annan klass. Träna på att tävla helt enkelt.

Favorit står väl kvar tänker jag, Olav + Lux!

G-Star har jag kanske inte skrivit om så mycket då det inte är ”min ” kund eller samarbetspartner. Men jag rider honom ibland också och hjälper till. Han är också med i Teamet O.N och rids till försäljning. Inte vart hos oss så länge. Väldigt sportig modell på häst, lite mindre. Han ger en grym- då menar jag grym känsla på marken. Väldigt fint inriden får jag säga då den är så himla balanserad. Han är idag åtta år gammal & hoppat upp tom 130. Hos oss har han gått en mindre klass & en 120 igår som han nollade. Vart felfri i båda sina starter hos oss och vart klockren i dom.

Väldigt enkel häst i både träning & hantering. Kan vara något spoky på saker runt om kring men mot hinder alltid klockren. Uppmärksam häst vilket jag tycker om.

Stammen på G- star:

e: Namelus R – Ahorn ,

Carina & Olav levererar idag. Äntligen kom nollan i 130. Väldigt bra runda får jag säga efter att få kollat på video. Carina är ju också en super snäll & generös häst. Man får hålla henne engagerad , men hon tar dig alltid till mål oavsett vad. Vi har jobbat med lite upphöjda bommar så att hovarna är på sin plats, rakriktning på raka linjer så att alla bogar är på sin plats & idag satt allt. Felfri runda & en 4e placering. Så himla roligt!

Om du söker en ny children eller junior häst som du kan ha kul med, tveka inte på att höra av dig för mer info:)

Next – Bamse 140!

One thought on “Resultaten igår & ifrån idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *