Starter & uppskattning

Vad ROLIGT att ni tycker om bilderna & inlägget jag publicerade imorse. Olavs mamma blev också super glad för feedback av bilderna. Men visst var dom levande & fina?

Jag borde kanske tänka på det (eftersom ni verkade uppskatta de) att jag har någon med mig som har ansvar för kameran & bilderna. Sådana bilder säger ju ganska mycket om allt egentligen, stämningen , vädret, teamet etc.

Jag har hela morgonen nu satt mig in i det nya projektet och jobbat en del med det. Även gått igenom min Mail och mailat över lite material med saker som behövdes komma iväg. Jag har även tänkt över vad O.N sporthorses ska ha för färg som står för oss. Förstår ni vad jag menar? En färg som symboliserar oss och som gör att vi blir ihågkomna på banorna framöver. Schabrak, luvor & täcken har jag börjat räkna på hur många vi kommer att behöva ha. Såklart vill vi tävla i vår egna logga, ska bli väldigt roligt att få visa er sen vad vi kommit överens om. Till inomhussäsongen ska vi få klart det tänker jag.

Olav gör två starter idag. En med Lux & en på G- star. Väntar spänt här nu på Equipe & film efteråt. Kontroll freak som jag är har jag skickat över en packlista till Lux som jag vill att han ska ha på tävling. Olav rider honom väldigt bra men vill ändå poängtera att jag vill att Lux ska få en lugn runda, med långa vägar & mycket marginal nu i början. Tänka på att komma rakt på hinder, ha honom rak över hindret & landa i rätt galopp osv. Så rid hellre på ett tidsfel nu i de lägre klasserna & bara stärk honom menar jag på. Lux är en favorit hos Olav med:)

Nu hoppas vi på fina & klassiska rundor av dom båda två.

14 thoughts on “Starter & uppskattning

 1. En liten fråga – kanske något du kan svara på i ett inlägg, frågestund eller här i min tråd? Vore kul att veta!

  Känns som att det är lika olika mycket fokus på hästarna, både på blogg men även andra sociala medier. Detta tror jag inte handlar om att ni rider vissa hästar mer och lägger mer eller mindre tid – utan min fråga är snarare om detta kanske beror på att kunden själv får avgöra hur mycket den tycker att hästen ska visas, och att den då får betala antingen mer eller mindre för publiciteten – eller om det kanske bara är jag som inbillar mig?😄 Känner att jag har lite dålig koll på många av hästarna, bla G-star, och några till nytillskott/ för kund! Vill lära känna allihopa, verkar som ett härligt gäng.

  Kram

 2. Tycker förra inlägget var väldigt roligt. Inte bara pga bilderna utan för att du även skrev en liten ”bakgrund” till de. Sen är det trevligt med lite varierande inlägg, men jag tror det blir bra oavsett hur du väljer att lägga up det! 👍

 3. Du har pli på din karl Nellie. Han lyssnar på dig efter dagens resultat ..ni är så söta nog lycka till med allt ❤❤❤❤

 4. Vilket välskrivet inlägg av dig, Nellie! 👍 Roligt att läsa, tycker jag. Bloggen är alltid rolig att läsa, men blir bara ännu bättre när du skriver som du gjort nu. Topp! Kul att det gick bra för Olav idag med Lux och G-star, kollade nyss på Equipe. 😊

  • Håller med! Tycker de tre senaste inläggen varit fantastiska – roliga och välskrivna. Det märks när du lägger ner den där extra minuten och bloggen lyfter sig!

 5. Hej! Kul grej när ni har skapat era outfits och hästarnas, kanske trycka fleece täcken med eran logga eller namn på som sedan följer med hästar när de säljs. Blir både lite reklam för er egen del men också förmedlar de en proffsighet! Ni är grymma! Kram

 6. Jag tycker det är coolt att du väljer att ta ett steg tillbaka och fokusera på blogg m.m. och låta Olav ta ett steg fram med dina hästar, även om det är tillfällugt. Det krävs mkt tillit att göra det och det visar hur starka ni två är tillsammans <3

 7. Jag tror nästa steg för din blogg/företag att växa e att anställa en fotogram samt filmare. Vore kul att få färska riktiga bilder/filmer oftare från er 🙂

 8. Jag funderar på guld/grönt eftersom de foton som Isak(?) fotade har det ljuset! Eller blått eftersom ni bägge har jeanströjor på er? Ingen aning, eller bara svartvitt eftersom eran nuvarande/tillfälliga logga är svartvit.

 9. Klassiska färger är alltid snyggt och stilrent, svart, vitt, marin funkar liksom alltid. MEN sen tänker jag att blått, gult, rött och vitt hade varit lite coolt att få med på något vis, kanske i loggan, det blir svenska, norska och skånska flaggan ju, plus att en lite utstickande detalj är bra när man ska bygga upp något som man vill ska bli lätt igenkänt precis som du skriver 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *