Bilder som summerar Danmark!

Så fina bilder tagna av Olavs mamma (min svärmor ). Riktigt duktig. Allt taget ifrån när vi som minst anar. Här förbereder vi inför joe’s start.

Alltid godis när hästarna kommer ut ifrån banan efter bra jobb. Gillar också att ta av bakskydd om de bär på det.

Ut på promenad med resterande hästar. Oftast trimmar vi ju en tid och timmarna efter det rör de på sig för hand rikligt.

Fina hästarna! Så tacksam att få jobba med dessa individer varje dag. Vi har faktiskt BARA snälla hästar i stallet. Då pratar jag verkligen om alla. Verkligen enkelt i vardagen!

Glad för Olavs fina debut i 145 med Bamse. Här taktik snack för Tore.

Träff i stallet med min pappa & Olavs pappa. Vi hjälptes åt mycket innan & efter starterna!

Avslutade med middag & all uppmärksamhet till världens sötaste baby Konrad.

Såhär kan det ju se ut. Så kul med nya & fina bilder att kunna visa er.

19 thoughts on “Bilder som summerar Danmark!

 1. Kul med så mycket bilder och få följa med ”bakom kulisserna” eller ja tävlingsrundorna! Förstår att det inte är lätt att alltid få till men sånt uppskattas verkligen och även få se mer av ert samarbete, ditt och Olavs alltså. Ni verkar funka så bra ihop, både personligt och professionellt! 🙂

 2. Helt otroligt fina bilder! Tycker att dom berättar något enormt mycket, då dom är tagna då ni minst anar det (som du skrev själv). Bilder säger verkligen mer än tusen ord, din/er lycka skiner igenom på varje bild! Fortsätt med det ni gör, ni är grymma! 💗

 3. Så himla roligt att få se dessa bilder, som nån annan beskrev: bakom kulisserna, för det är ju precis vad det är, och det var verkligen uppskattat! Tummen upp, verkligen!

 4. Wow! Vilka fina bilder 😍 kanske inte lätt att bära med sig denna kameran jämt i vardagen men dessa bilder höjer verkligen kvalitén på bloggen!
  Skulle du kunna skriva ut vilken kamera ni använt er av? Kram

 5. Otroligt fina bilder, hon har verkligen lyckats fånga stämningen! Just bilder när man minst anar det brukar ju bli dom bästa 🙂

 6. Kanske det kan vara en idé att sätta kameran i händerna på praktikant/mamma/pappa/annan person lite oftare så vi kan få fler roliga vardagsbilder?

 7. Kul inlägg! Hur kommer det sig att du just väljer att ta av bakskydd efter tävling? Av ren nyfikenhet/för att få in mer kunskap 🙂

 8. Nellie detta inlägget var det hög standard på. Gillar det skarpt.
  Det blir precis som du själv påstår:
  så äkta och även oskuldsfullt när det är bilder som är tagna vid riktiga tillfällen. Sådant älskar jag. Öppen enkelhet är så mycket mer intressant!

 9. Jag längtar till den dagen då jag sitter i TV-soffan tillsammans med mina framtida barn och följer sändningarna från någon stor världscuphoppning. När du kommer in på banan, ska jag berätta för barnen att denna kvinnan, hon har fan slitit för egen energi och egna pengar för att hamna där hon är idag. Förhoppningsvis blir du också deras stora idol, såsom du varit min ända sedan jag såg dig hoppa på de lokala tävlingarna med B-ponny.
  Kram på dig Nellie och stort lycka till med din och Olavs karriär!!!

 10. Uppskattar verkligen sånna här inlägg! De känns så genuina och avslappnade på något sätt. Älskar att få hänga med bakom kulisserna.
  Otroligt duktig fotograf också som verkligen lyckats fånga känslan i alla bilder. Gillar den första bilden skarpt. Tycker hon lyckats fånga den känslan man har innan start helt perfekt, koncentrationen de sista detaljerna man vill rätta till osv.
  Superroligt inlägg med andra ord. Förstår att det kan vara svårt att göra dessa inlägg då man sällan har någon som följer efter en med kameran men de är verkligen uppskattade.

 11. WOOOOW!!!! Vilka otroliga bilder och så otroligt kul att få se bakom allting. Mer sådant här om det går för SHIT va snygga bilder. De känns så levande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *