Details in my room

Eller, me & Olav’s room;)…

jag längtar så mycket tills vi flyttar till något eget & kan designa med prylar & annat. Jag älskar design men det blir svårt att göra det man vill kreativt i ett rum. Kan tänka mig att det faller mer på plats i en lägenhet eller hus & att man lär känna sin stil lite mer extra då. Såhär ser det ut just nu iallafall.

Som tur är har vi ett större rum ihop. Så vi har ändå plats till tv, soffbord , tavlor m.m

Min egen designade poster/ tavla är såklart på plats. Designad & tänkt till oss starka kvinnor där ute. GIRLS

Details.

En mini garderob av alla kläder jag har. Men här är tänkt att kläder som ska va lätta att ta på sig/ gnabba tag i ska ligga framme. Ta en kjol, en tjockare tröja mot kvällen eller klackar mot klubben. Ja, ni fattar nog poängen. I framtiden vill jag ha ett avsatt rum för walk in closet som jag hade innan.

Här har ju då någon i min familj (jag tippar på Smilla ) tvättat av min spegel fast med helt fel teknik. Så den får jag nog ta tag i. Såg det nu i kameran. Men gillar mitt sminkbord & spegel ifrån Icon mirror. Super ljus & så fin detalj i ditt rum. Kommer absolut ha med det mot nya äventyr i framtiden.

Såhär ser jag ut idag. Glad & härlig. Har väl mest fotat, redigerat , svarat på Mail & dm’s på vår företags Instagram. Tänkte ikväll sätta mig med Olav & gå igenom bilderna så vi kan mixtra med dom till hemsidan. Äntligen är den snart uppe!

13 thoughts on “Details in my room

 1. Du har aldrig funderat på att utbilda dig just mot inreda/design i hus? 🙂
  Tänkte då du har det intressant och är duktig på det

 2. Ingen säng? Vaaaa
  Blev genuint ledsen när jag såg din selfie, ingeg illa menat men du ser ledsen ut? Inget fel,men hoppas du mår bra❤

   • Det kanske är reflektionen i hennes ögon som gör att det ser lite ut som att hon är tårögd? 🤔 Ingen aning, tycker också att hon ser glad ut!

 3. Anlitar du Smilla som städerska eller varför i hela fridens namn har hon varit på och grejat med din spegel? 😂 😆😉 Nädå, skämt åsido, tycker du har inrett smakfullt och ”vuxet”, ja classy liksom. Själv är jag orolig för när sammetstrenden är över – vad gör man då med alla sina gardiner och kuddar och allt man införskaffat sig. 😂

 4. Haha jag tyckte också först att Nellie såg ledsen ut, men det märks i hela din blogg att du är på topp nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *