Att kunna lyfta andra tjejer

Linn var själv min egen idol när jag började min bloggresa. Idah sitter hon på en drömlägenhet mitt i centrala Gbg och har fått ett toppjobb. Så sjukt inspirerande.

Men det som värmer mest är när tjejer vågar lyfta fram andra tjejer. Speciellt i denna sporten. Att man kan ta av hatten för någon man tycker presterat extra bra eller gjort något man inspireras av. Våga mer säga :

– Vilken bra runda du gjorde eller något annat som får personen glad.

Jag blev totalt själv och utfryst när jag blev petad från EM. Både från ryttare runt mig och vuxna. Satt i frysbox. Jag vet exakt hur de känns.

Det är så framtiden och ”nytänk” att våga visa öppet att man tycker någon är bra eller gjort ett grymt jobb. Det man vinner på det är att man verkligen gör en annan person glad. Bara det är ju värt allt.

Tack Linn Olsson. Jag blev innerligt väldigt glad över dina ord . Jag ska bli ännu bättre än jag redan är. Min resa bara börjat .

Tjejer, lyft varann. Så sjukt inspirerande !

5 thoughts on “Att kunna lyfta andra tjejer

  1. Håller 100% med att det är otroligt viktigt att lyfta fram varandra! Och du har så rätt när du skriver att din resa bara har börjat, du kommer och nå såå långt Nellie! Heja du! 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *