Sweden next

Jag är så himla stolt över Joe. Förra året gick han felfritt alla klasser här i Dk. Fast i en liten tour. Idag går han den större touren & debuterade 135/140 med ett nedslag. Kom tyvärr pgr av att vi halkade in i kombinationen , vilket gjorde att jag kontrollerade lite för mycket. Synd, för annars var han felfri resten. Men han har ju gjort två toppen rundor felfritt sen innan här, tycker han visar sin potential hela tiden & jag är SÅ stolt.

Fodrade imorse & gick seden banan , såhär fint var det då.

Igår satt vi med Olavs familj & kollade klasser ihop. Är helt kär i hans systers barn Konrad. Så snäll & så söt!

Tore rev tyvärr sista bommen idag. Satsade lite väl mycket kanske , men de måste man testa också. Fia hoppade super & var snabb i benen. Felfri i dagens klass. Nu ska hästarna som tävlat & gått mest få lite paus från tävling. Även jag. Har vart igång väldigt mycket med allt och vill nu satsa lite mer på mina kanaler. Så tävlignsfritt för en period blir det & de hästarna där hemma som Nelson, Carina, Lux & Hybalia ska ut. Men under Olavs system ett tag så jag kan fokusera på mer jobb & få bloggen lite skarpare. Hitta ny energi & träna på i smyg för att vara vass inför inomhussäsongen. Jag vill lägga mycket mer tid på just ”trimma och träna ”, både mig själv och hästarna. Jag har ju så sjukt fina hästar nu att satsa med. Nyp mig!!!!

Litar även fullt ut på Olavs tänk med resten av hästarna . De är ett stort kliv till 1.45-1.50 som 2 av mina hästar ligger och nosar på nu. De innebär att finslipa små detaljer både med mig själv och hästarna.

9 thoughts on “Sweden next

  1. Jag är så glad för din skull Nellie. ❤️ Det peppar och värmer att se dig lycklig – för du har ju arbetat HÅRT till dit du tagit dig. Det är det som gör mig glad, att egen förmåga lönar sig. Det inspirerar mig, eftersom jag också vill hitta min passion, mitt driv. Jag vill orka och ha lust att sätta upp mål och älska något att göra!

  2. Grattis Nellie, så duktiga Ni har varit. Nyp dig i armen och klappa dig på axeln för det otroliga arbete du/ni lägger ner som resulterar i toppenfina hästar och resultat. Fortsätter följa Er med spänning 🙏💗

  3. Kan kanske vara mitt Mammahjärta plus alla hormoner som medföljer efter en ny liten bebis men blir helt tårögd av bilden på er och bebisen😂🙈
    Det ser verkligen ut som eran lilla familj❤️

  4. Grymma du & vilka superfina hästar du har nu 🙂 så kul att följa er! Stort grattis till fina rundor 😃👏🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *