1.45 debut

Jag behöver inte förklara att mitt hjärta svämmar över av lycka. Har idag 2 hästar som debuterat svår hoppning med mer ön godkänt resultat . Fia rev sista i grunden . Började tjafsa lite i munnen och skulle bara lagt på benen så hade hon tagit tag i hindret . Men istället kom vi i botten och tog en bom. Men som hon hoppade.

Bamse och Olav rev samma hinder . Men sjukt va han hoppade . Så mycket scoop i den hästen.

Tore blev den största stjärnan. Tog sig till fas 2 och rev nr 13 av 14. Mitt fel helt klart . Tog en stor distans så han räckte inte över . Men sjukt fin hela banan och hoppa enkelt.

Idag vilar alla och avslutar med 1.35 imorgon

STJÄRNOR

Extremt tacksam över att få äga en av de här 2 hästarna. Tacksam över ha kunder som lite på mitt jobb att kunna ta hästarna (Fia) till den nivån. Nu väntas en spännande höst med Nelson, Fia, Tore och Joe . Sist men inte minst Hybalia <3

Film på Tore hittar ni på min insta @gonzanellie

19 thoughts on “1.45 debut

    • Lux lär behöva ett tag innan han är slagkraftig med 145 fia och tore eller går lika stabilt som Joe. Hoppas han inte är skadad igen men även om han är hel går det inte att bara kasta sig ut. Nellie hoppade 110 på honom nyligen.

      • Fast de är ju hybalia och Nelson också! Ingen av dom två går 145 inom kort. Så jag undrar fortfarande nellie, är lux skadad (igen) kanske? Eller varför är han inte med i ditt team?

  1. Varför ska Olav tävla Lux när du fått vänta så länge? Känns som att du verkligen hade längtat efter att få tävla! Inget hat såklart, men undrar genuint!

  2. Är Lux skadad igen? Eftersom du inte säger nåt om honom. Även om han bara mjukstartar 110-120 så är det ju ett jobb liksom och en höst att se fram emot, så när han inte nämns alls blir jag lite orolig :/

  3. Min första tanke var också ”varför nämns inte lux?” och såg sen i kommentarerna att många tänkte exakt samma sak, finaste lux har verkligen fastnat i allas hjärtan <3

  4. Grattis till framgångarna! 🙂 snyggt jobbat och coolt att ni är så himla stabila. bra rundor på löpande band!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *