Joe felfri igen (1.35)

Men Joe. Lilla fina underbara Joe. Min första tanke idag efter jag gått banan var att ringa mamma. I samtalet sa jag att det kändes högt och svårt . Kommer Joe fixa det här och hoppas jag inte sätter han i skiten.

Han går in och sätter nollan igen och hoppar ännu bättre än första klassen ( om de ens va möjligt )

Sån häftig känsla med just Joe. Han kom sådär ranglig och lite osäker. Växt in i värsta kostymen och hoppar så stora klasser nu. Är så galet försiktig och noggrann i sina språng. En dröm att rida och dröm att få äga. Tänk att han är 8 år bara och hoppar så bra. Hela framtiden framför sina hovar . Så nöjd över allt jobb vi gjort ihop han och jag.

Nu väntas 1.45 klassen. Känns väldigt tråkigt att 1.40 klassen blev inställd igår. Det var en viktig förberedande klass inför dagens stora klass . Men regnet och åskan tog över hela banan. KAOS

Men samma för alla. Men såklart lite pirrigt då varken Fia, Bamse eller Tore gått den höjden. Men, vi är här för att bli bättre såklart .

Sen fick jag denna bilden av mamma. Jossan hjälpt mamma och Smilla i stallet. Fick rida Hybalia, ja vad säger man. Komplett häst deluxe . Faktiskt redan en som ska prova henne till helgen. Trots jag vart benhård på att inte sälja inom några månader . Men om en i mina ögon bra ryttare vill prova, då måste jag .

6 thoughts on “Joe felfri igen (1.35)

  1. Såg din och Tores runda nu på Instagram, kommer bli ledsen på riktigt om du säljer den hästen, eran resa är INTE slut än på länge 😍😍

  2. Såklart Tore gjorde det med lätthet, tror den hästen är den bästa du någonsin haft i stallet om jag ska vara ärlig. The sky is the limit med honom

  3. Förstår att folk redan visar intresse för Hybalia, tycker hon verkar vara en fantastisk häst, och ska bli spännande att se vad hon kan prestera i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *