Mer info om Hybalia e Insallah de Muze

Gulliga Hybalia är sju år. Vi köpte henne i Holland. Fastnade för hennes enkla sätt i ridningen & snälla personligen i första hand. Hennes utstrålning både utseendemässigt & i ridningen. Hon är väldigt ”enkel” och trevlig att rida. Extremt ridbar. En sån häst som det alltid är kul att sitta upp på varje dag oavsett väder. Det kan jag lova er. Man får alltid ut nåt av passet med henne. Man utbildar även sig själv som ryttare.

Både jag och Olav hoppade henne och båda hade samma uppfattning om Hybalia. Provade med lite tittiga saker under vanliga hinder & det var sak samma känsla hela tiden. Lika trygg oavsett hindertyper. Fastnade för henne & beslöt mig för att köpa henne. Planen är att trimma till henne lite och få upp henne i kondis och sen får vi se om de finns någon där ute som söker en häst som Hybalia. Eller jag vet snarare att det är underbara ryttare som söker en Hybalia. Hon har allt . Exakt allt. Komplett deluxe .

Hon har en toppen stam, som är väldigt eftertraktad & populär. Hon är efter hingsten Insallah de Muze. Hon har haft två föl. Väldigt vanligt att man tar föl på hästar med sådan bra stam i Holland. Gått massvis med 120 felfria resultat. Inte hunnit med mer än så, så hela framtiden ligger under hennes hovar.

Har nu satt upp Smilla och en till tjej som jag känner för att vara säker på min mening. De båda är helt förtjusta i henne. Så fin häst verkligen & som jag tror kan gå riktigt stort också med mer rutin & samma system. Kan redan nu gå som children eller junior. Jag är så glad över denna hästen. De är en stjärna med grymt scoop. Tro mig 😉

Nu är jag snart redo för 140. Vi hörs efter det!

9 thoughts on “Mer info om Hybalia e Insallah de Muze

  1. O redan köpt ny häst som kanske ska säljas…. köper du hästen då billigare för o se sälja den lite dyrare efter träning o kanske tävlingar på vissa?? Förstår nt riktigt dit tänk ☺️INgEt illa menar utan bara en fråga hur du tänker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.