Färdiga & två köp

Nu är vi klara här i Holland för den här gången. Är väldigt positiv överraskad över deras standard där jag har besökt stall. Jag hade förväntat mig att det skulle vara mycket sämre kvalité då Sverige ligger väldigt mycket före i mina ögon just nu. Men är väldigt imponerad hittills.

Efter den här resan har vi köpt en häst ihop jag & Olav. Äger hälften var. Så himla roligt & den är så sjukt j*vla fin. Vill inte visa er den innan den kommit till oss & att allt har gått bra. Men som vi längtar efter att få hem den. Jag vill ju helst äga mina hästar själv när jag väl köper, men om det är någon som jag kan tänka mig att köpa tillsammans med så är det Olav & speciellt i den här hästen. Vi båda är lyriska. Wow wow wow faktor deluxe.

Vi köpte även en till (innan vi köpte den ovan). Fast till o.nsporthorses som redan blev såld efter ett par timmar bara på film. Vi är så tacksamma över att ni litar på oss & gillar det ni ser. Första ”jobb” resan vi gör ihop & vi gillar det verkligen. Jag kan bara prata för mig själv men att söka & matcha hästar till andra är super roligt.

Sen när vi var på det tredje stallet igår så fick jag ett samtal. Visste ju om att Chipsy skulle besiktigas den tiden. Goda nyheter att allt gick bra och att hon blev såld på plats. Så väldigt mycket har hänt under dessa två dygn för mig. Men gillar ju att jobba effektivt. Så glad att det blev Viktor som valde Chipsy. Hon är en sån sjukt fin & härlig individ att jobba med & spendera sina dagar med. Ska bli sjukt kul att få se dom tillsammans framöver! De kom & provade två gånger & jag var nöjd efter båda gångerna , som handen i handsken.

Nu har vi några timmar hemåt i bil, men som sagt. Vi är väldigt nöjda och kommer att åka tillbaka snart igen. Framförallt har vi skapat väldigt mycket nya kontakter & bara det är ju guld.

12 thoughts on “Färdiga & två köp

 1. Hej skulle vara roligt med ett inlägg om din karriär.
  Ex om hur du började blogga, varför ni flytta till Skåne, stora samarbeten, milstolpar.

  Så man kan få ett perspektiv på hur det gått för dig genom åren och hur du kommit dit du är idag.
  En tillbaka blick 😊

 2. Hur kommer det gå till med hästen som redan är såld? Kommer ni arbeta med den en tid eller sälja den direkt? 🙂

 3. Hej!
  Vore kul att se er på en köpar turné i Sverige!Om ni har intresse för swb hästar?
  Finns garanterat många av dina läsare som har fina hästar hemma i sina stall till salu. Ett sätt att få läsarna ännu mer inspirerade och involverade i ert arbete. Kul om ni skulle vilja gå ut med lite mer vad det är för sorts hästar ni söker och hitta någon stjärna bland dina läsare!😃

 4. Grattis till affärer!! Ska bli spännande och se vad ni får hem för fyrbent individ.

  Jag har själv inge instagram utan gogglar fram de jag följer lite då och då för att hålla mig uppdatera.
  Utan eget instagramkonto kan jag inte skriva kommentarer, men vill du hälsa Smilla från mig att hennes senaste instagraminlägg var otroligt vackert, rått, modigt och alldeles säkert taget ur många människors tankar. Vi har alla varit där, vi kämpar alla med våra egna hjärnspöken och när en person vågar dela med sig så känns det alltid lättare att acceptera och en lugnande känsla av att man inte är ensam, så starkt Smilla!
  Det är så läckert att se med åren hur både du och Smilla är så vackra personer på alla sätt och vis.

  Kör lungt hem och ha en go helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.