Morgonfodring, intervju & bubbel

Avslutade dagen igår med en intervju, alltid kul med intervjuer kan jag tycka, speciellt om man får en person som man känner kemi med. Annars kan det vara lite jobbigt & små stelt.

Provade super fina kläder hos Tessie. Den här är en favorit , så skön men speciellt vacker klänning & modell.

Idag är det torsdag & vi är påväg till stallet för att ge hästarna frukost. Alla ska ridas då de hade en vilodag igår. I efm så tänkte vi ta oss till fhs igen för att gå på ett event som min ena sponsor Alfab har anordnat. Dricka lite bubbel & mingla. Helgen har vi också avsatt för att kunna se på derbyt & nationscupen. Man får så mycket inspiration av att se på klasserna där alla ryttare hoppar & förbereder sig.

Snart är den här bubblan över & då kommer nytt färskt hit med. Men nu är jag lite i fhs bubblan samtidigt som jag är på andra sidan & tar hand om hästarna.

Nu när vi är ensamma i stallet så kör vi lite olika systemet. Antingen så rider Olav de han hinner tills jag mockat klart & sen rider vi resten ihop. Eller så rider vi alla ihop från början & mockar efter.

10 thoughts on “Morgonfodring, intervju & bubbel

    • Men snälla Cecilia! Det är väl helt enkelt det som funkar bäst för just de! I princip kallas det föf ett system, en plan, som man normalt går efter. Funkar det bäst för de på det sättet så är det så. Kan också finnas en speciell anledning precis som det finns till ditt eller mitt system! Cecilia, ibland funkar det bäst för de och då är det det som gäller! Tack för att du tog dej tid Cecilia! Trevlig kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *