Gårdagen , spontan tatuering

Såhär såg jag ut igår, temat var blått men äger ju typ inget helt blått. Så fick styra upp det jag kunde. Kände mig bekväm & fin iallafall.

Sen är Nellie spontan & har en vilja. Gick in & kollade om det fanns tid för tatuering. Han hade en tid där & då, även det jag ville tatuera. Så det kändes ju som menat. Nu har jag en till tatuering som jag älskar. Den är ju inte lika fin när den är helt ny, svullen & väldigt mörk. Ska visa er när det lägger sig. Valde dock ett sånt jäkla ont ställe, sjukt ont det gjorde.

Vad tror ni det blev, om ni får gissa ? Text eller motiv?

Vi är lediga idag för att gå runt här på FHS, har en signering 15:30 & en intervju efter det. Vi åker hemåt senare vid stängning. Super fint väder idag, så Falsterbo är älskat!

29 thoughts on “Gårdagen , spontan tatuering

 1. Hur kändes det att göra en tatuering där? Jag ska göra en minnes tatuering till min pappa och där du har gjort din är ett av ställena på kroppen som jag har funderat på. Vet att smärtan är olika från person till person men är ändå lite nojig att det kommer göra väldigt ont.

 2. Jag rekommenderar inte att tatuera strax över ankeln. Det gör apa-ont och är helt omöjligt att hålla foten stilla =)
  Jag hoppas din tatuering har med hästarna att göra och inte t.ex olav’s namn…

 3. Ska bli spännande att få se 🙂 Jag har fyra tatueringar, en på höger underarm och vänster underarm, sen en lite större nedanför nacken i mitten mellan skulderbladen sen en på vänster överarm. Men de ondaste gjorde nog den på ryggen, då smällde jag av totalt och den på överarmen. Jag har inte hög smärttröskel men har dock väldigt bra läkkött istället. Jag planerar redan den 5e 😀

  • Kan räkna till minst 40 hästar Nellie har sålt. Sitter de namnen i hårbotten då?
   Hon har gjort ett namn och vi vet inte ens om detta är ett hästnamn, motiv eller annan text. Tradig kommentar.

     • Men herregud. Hon har haft häst sedan hon var 8. Nellie har haft jättemycket hästar till försäljning nu och har haft så många hästar under tid. Sen fattar inte jag varför ni hänger upp er på siffran. Poängen var ju den att Nellie får taruera PRECIS vad hon vill. Ni är bara avundsjuka och måste klaga på något.

     • Asså jag är inte avundsjuk på tjejens tatuering?! Vafan skulle jag vara det för? Tycker personligen att tatuering är långt ifrån fint och snyggt, oavsett vem som bär den eller vad den står för.
      Snarare du som inte klarar av när någon inte håller med dig. Tror absolut inte att Nellie har haft över 40 hästar på sina 10 år som ryttare, hon förklarar ju själv att hon inte varit bortskämd med föräldrar som köpt flertal hästar till henne?

      Tänk över hur du formulerar dig nästa gång och försök vara relativ när du uttrycker dig.

     • Johanna, jag är relativt säker på att du inte vet vad relativ betyder 😂

   • Menade att hon tatuerade in High Hope för att hon betydde något. Klart att alla hennes hästar betyder något särskilt, men kanske inte så snyggt (enligt mig) att ha hästnamn överallt på kroppen. But that just me 🙂

    • Suck Michis. Vad baserar du den faktan på att hon skulle ha namn över hela kroppen. För att ingen ska haka upp sig på siffran: hon har redan sålt MÅNGA hästar, men jag ser bara ett namn. Eller? Och var står det Laissas namn om det nu är det du tänker på?

 4. Tror du gjort en yin & yang symbol, me tanke på inlägget du skrev om de för nån vecka sen! (har själv en yin & yang)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *