Spännande saker på g

Måndag. Älskar måndagar trots att man är lite trött. Vi hade en bra dag igår i Falsterbo. Det märks att det inte riktigt har börjat ännu. Men ändå mysigt att vara där. Jag har lite roliga projekt på g. Efter fhs ska jag tex till Belgien för att prova en del hästar, det blev bestämt igår. Lite nya projekt som jag kan jobba med & nytt fräscht i teamet. Ska bli väldigt kul, jag gillar ju att få bestämma själv, göra om & gå på känsla. Som jag i princip gjort med både Joe & Tornado som idag är mina bästa hästar i min egen ägo.

På onsdag kommer jag att vara i Krafft’s monter 15:30 med dessa coola människor. Hoppas ni vill komma dit & hänga med oss.

Planerna för denna många är att alla hästarna ska ridas. Olav får besök av en samarbetspartner ikväll , jag har jobb hemma så jag blir där medan han tar emot honom. Inga stora planer för dagen men ändå något!

20 thoughts on “Spännande saker på g

 1. Tycker det är synd att du berättar så lite (nästan inget) om nya hästar som kommer, hästar som säljs, träningsupplägg, vem (om någon) du tränar för nu osv.

  Finns massor du hade kunnat skriva om. Nu blir inläggen ”tomma”, dvs du berättar egentligen inte så mycket om din verksamhet, upplägg, tankar kring hästar och träning utan det blir väldigt lite och ytligt.

  Ni har nyligen sålt flera hästar- inte ett ord om mer än Laissa. Hur gick det på vetchecken? Vilka hästar rider du och vilka rider Olav? Hur ser nya anläggningen ut? Finns det andra ryttare där? Ja…det finns hur mycket som helst att skriva om….

  Du frågar ofta om vad vi vill läsa om men skriver mycket sällan om det som efterfrågas och svarar fortfarande mycket dåligt på kommentarer vilket är synd.

  • Håller helt med! ”Tomma” inlägg som egentligen inte innehåller någon bra rolig fakta man vill läsa om..:/ lite inlägg per dag också

   • Jo upplever tyvärr lite samma sak. Har försökt att vada tålmodig o tänkt att det händer mycket i Nellies liv nu och därav finns inte tiden för de sociala medierna. Dock upplever jag aldrig någon förbättring på inläggen de upplevs som enformiga o ihåliga. Sitter och hoppas på att det kommer mer djup i dem, speciellt eftersom det numera kommer inlägg mer sällan så vill man att det ska vara läsvärt.

   • +1!

    Kvalitet före kvantitet kan jag tycka, det är fantastiskt duktigt att uppdatera så ofta, men jag tror att många skulle uppleva det som mer givande med 1 inlägg per dag som är av den typ ”anonym” ovan nämner med mer substans!

  • Får faktiskt hålla med! Tycker det känns som hon tappat hela gnistan med bloggen, tror den är på väg att försvinna snart. Den har tappat sin charm och allt känns bara som ett måste samt att de är tvunget att skriva här. Då inläggen blir ytliga och kalla. Saknar inlägg med glöd och inspiration. När man verkligen fick hänga med, veta saker och få inspiration själv. När man själv fick motivation och ville själv nå framåt. Men de har helt försvunnit. Bloggen dör ut och jag tror att den försvinner inom en snart framtid…..

  • Håller faktiskt med lite här.. saknar att läsa om allt runt omkring hästarna. Vilka som gjort vad, hur dom känns osv osv.

  • Väldigt bra o konstruktiv kritik.

   Hade hellre läst färre inlägg, men med mer ordentligt innehåll. Just nu är den väldigt tom och opersonlig.

   • Det som alla ovan bör ha i åtanke är att deras stall vuxit enormt mycket på senaste tiden. Nytt arbetsupplägg, ny hemsida, nya samarbetspartners, flytt till större anläggning och betydligt större ruljans på hästar som kommer och går, helt naturligt med tanke på vad deras företag bygger på.

    Allt detta tar mer och mer tid , så det är inte konstigt att bloggen blir annorlunda och kanske inte lika ”full” av inlägg med samma mängd och innehåll som tidigare.

    Med ett växande företag som deras är i, just nu, i dagsläget förstår jag att det prioriteras, och får ta mer tid, före en blogg. Även om bloggen är en av alla kanaler till att nå ut till både oss läsare men även för kunderna.

    Personligen anser jag att vi läsare helt enkelt får sitta lugnt i båten och vänta in tills allt stabiliserat sig för dom. När deras företag fått en fast och stadig plattform , är jag fullt övertygad om att Nellie och Olav kommer att leverera på topp oavsett om det gäller bloggen, insta eller någonting annat sätt att synas.

    Livet är under ständig förändring, gäller för oss och samma lika för Nellie och hennes nya liv. Ibland hamnar både jag och du i en turbulent tid som kräver mer än vad vare sig du eller jag mäktar med. Då är det dags att ”plocka bort” lite måsten tills livet snurrar lite långsammare och tiden åter igen finns för att klara av allt ❤

    Önskar er alla en underbar Måndag 🌺

    • Jag tänkte steget längre och jag skrev exakt det också. Men bloggen är bristande just nu, det är ett faktum, sen får Nellie ta all tid som hon behöver för att stabilisera sig och få i ordning allt men det ändrar inte att bloggen blir bristfällig. Bloggen är Nellies jobb, vi läsare är hennes kunder och som kund så är det fullt normalt att framföra kritik om man ej är nöjd.

     Sen vill man som läsare veta ifall detta är en slow slope och man får vara tålmodig. Eller ifall detta är den ”nya bloggen” och det är såhär det kommer vara för då vet jag som läsare om jag vill fortsätta lägga ner min tid på att läsa detta eller inte. Hoppas bloggen får snurr igen snart =)

     • Förstår ändå inte tanken bakom alla kommentarer. Det är en blogg?? Om den nu inte fyller din funktion, om du tycker den ger för lite men sluta att läs då! Och om du vill kolla om den är nog bra längre fram så är det bara att kolla upp den med jämna mellanrum, svårare än så är det inte. Känns mer konstruktivt isf att jaga Nellie ang ”dåliga” inlägg.

      Att sedan hela tiden hänvisa till att ni är kunder, ja det håller inte! En missnöjd kund tar sitt pick och pack och går, hen håller inte på.och tjatar om samma slitna argument heeeela tiden!

      Jag skulle kunna köpa det om du som bloggläsare betalade något för att läsa en blogg. Men mig veterligt är det både frivilligt och dessutom helt gratis!

      God natt 🌹

    • Visst har du rätt i att det är mycket som händer som tar tid – men det tar ju lika lång tid att skriva ett inlägg som svarar lite på överstående frågor som det tar att skriva ett ”tomt” inlägg som inte riktigt säger något alls, så jag köper inte riktigt det argumentet. Hade anledningen istället varit att ägare inte vill att deras hästar nämns i bloggen, att andra på anläggning inte vill nämnas osv så hade det förklarat mer – även om jag gissar att bloggen och ”reklamen” den ger är en relativt stor anledning att ägare placerar sina saluhästar hos Nellie. Plus att dom är sjukt duktiga och noggranna (vill inte att det sista ska tolkas fel).

     Jag håller med om att Nellie inte ska känna press att spotta ut mängder av inlägg men det kändes inte som det är vad som efterfrågades. Det var mer kvalitet och mindre kvantitet – och jag tycker att ta en dag i vecka helt ledig från blogg är en jättebra idé!! Att berätta lite ner om verksamheten och hästar sålda och hästar i stallet måste vara lättare att skriva om en alla ”tomma” inlägg som inte berättar någonting?

     • Exakt Lotta!

      Så himla avancerade frågor ställs inte på bloggen att det tar en evighet att besvara, framför allt om man har bloggat i många år.

      Det är för mig som läsare helt ointressant med inlägg som ”vad ska ni hitta på ikväll” och läsa 15 svar på vad random personer ska göra.

      Men att få ett svar på en enkel fråga typ ”vem tränar du för just nu” vilket tar max 1 minut att besvara genom ”jag tränar inte för någon just nu” eller ”jag tränar för Olle Olsson” ger i alla fall info jag efterfrågar.

      Och absolut kan man sluta läsa bloggen om man inte är nöjd men det är ett så barnsligt svar att ge när konstruktiv kritik ger både bloggaren och läsaren mer.

      Man ska inte förringa de inkomster en blogg genererar och skulle Nellie tappa massor av läsare så tappas både inkomster och i förlängningen hästar till hennes verksamhet.

      Att bara hålla 4-5 egna hästar är inte gratis och att få hästar i träning är inte heller lätt om man är på Nellies nivå men utan det hon idag erbjuder med sociala medier osv.

      Det är inget ont mot Nellie men det är bara att kolla på nätet hur enormt många personer som driver olika hästföretag och erbjuder exakt samma saker som Nellie minus social medier.

 2. I just need to say, I’m so impressed by you. Keep up the great work and you’ll be the owner of the next Grevlunda.

 3. Skulle vara intressant att få veta mer om vad du har för hästar i stallet just nu och vad planen är. Hur ser anläggningen ut som du står på nu? Vilka hästar rider Olav och vilka hästar rider du och varför?

  • Det kommer :)! När allt är iordning. Just nu är det mycket som är under rullning , som hemsida, gården vi står på byggs om, vi precis sålt 2 hästar & letar nya för att kunna jobba med. Allt tar sin tid men kommer att komma upp här snart också. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *